Najnovije vesti

GOCA TRŽAN ŽELI OPET DA ŠEFUJE MUŽU: Raša je ZBOG MENE dao otkaz u firmi!
Foto: Marina Lopičić

intervju

GOCA TRŽAN ŽELI OPET DA ŠEFUJE MUŽU: Raša je ZBOG MENE dao otkaz u firmi!

Stars

Goca Tržan ostaje pri stavu da neće više da komentariše poteze svog bivšeg supruga Ivana Marinkovića, s kojim nije u dobrim odnosima otkako su se razveli.

 

Pevačica se dosta nervirala kada je otac njene ćerke Lene pre pola godine ušao u rijaliti "Parovi" i počeo negativno da govori o njoj, ali, kako nam je rekla, više je to ne pogađa. U narednom periodu je očekuje promocija pesme "Folija" i želi da se tome maksimalno posveti.

 

foto: Zorana Jevtić

"Spot smo radili na tri lokacije. U Baču, rodnom mestu mog supruga Raše, gde ima mnogo prirodnih lepota koje nisu nikad slikane, božanstvene su. Pesma je drugačija, ne liči ni na šta što sam do sada radila. Vrlo jednostavna, a s druge strane jako moćna i moderna. Pesma se zove 'Folija' zato što govori o nama koji se krijemo od stvarnosti i pogleda onih za koje ne želimo da nas vide".


Šta ti kriješ?


"Pa mislim da se svi mi pakujemo u neke šarene papiriće da bismo sebe predstavili boljim i lepšim. Pravi primer za to je Instagram, gde ljudi fantastično žive, jedu, nose najskuplju garderobu. A u stvarnosti nije baš tako".


Kažeš da je nova pesma moderna, to znači da si koristila autotjun?

 

"Ne, nisam, naravno".


Onda nije moderna pesma.


"E pa ne moram da budem baš toliko moderna. Ja ipak umem da pevam i mislim da nema potrebe da koristim autotjun! Neću da pratim taj trend, meni to ne zvuči lepo, pogotovo na mom glasu".


Jesi li čula neku pesmu novijeg datuma, bilo kojeg izvođača?


"Ne, ne slušam domaću muziku".


Kako je moguće da nisu čula Kijinu pesmu, koja je trenutno najveći hit?

 

"Brate, ko ti je Kija? Sad te ozbiljno pitam".

 

foto: Zorana Jevtić

Kija je pobednica "Zadruge", snimila je pesmu...

 

"Nemoj, molim te, niti to gledam, niti znam ko su ti ljudi. Moj svet se ne dodiruje s tom vrstom muzike i ljudi".


A da li si čula pesmu Anastasije Ražnatović?

 

"Ne. Ne slušam to i, uz dužno poštovanje, ne interesuje me uopšte. Ja se bavim muzikom, ali ne moram da slušam domaću muziku!"


Da li je tačno da Raša radi u jednoj privatnoj firmi?

 

"Dao je otkaz. Radio je taj posao, ali više je potreban meni, pa ga je zato napustio. Ne prati me na nastupima, ali videćemo, možda ga i vratim u bend (smeh)".

 

Tvoj bivši suprug Ivan je izašao iz rijalitija, da li se čuo i video s vašom ćerkom Lenom i kako komentarišeš to što će mu Miljana za koji dan roditi sina?


"Neću da pričam o tome. To je naša lična stvar, ne komentarišem naš odnos. To sam radila nekad, ali više neću ni reč o njemu da kažem".


Izjavila si da ćeš se iseliti iz stana koji si kupila na kredit u švajcarskim francima. Šta se dešava sa time?


"Tužila sam banku. Oni imaju vrlo problematičan ugovor sa mnom, kad su stručnjaci pogledali taj ugovor, rekli su mi: 'Tebe banka krade već deset godina'. Ja sad njima dugujem više para nego što je bila vrednost kredita koji sam podigla pre deset godina".

Ne tripujem se da sam zvezda

 

Kažu da se ti najbolje snalaziš u šou-biznisu. Gde si naučila tu školu?


"Razdvajam posao od privatnog života. To što se o meni piše i priča u medijima, to nisam ja. Ja se zapravo već 25 godina ludo zabavljam radeći ovaj posao, ne tripujem se da sam 'Goca Tržan zvezda'. Većina mojih kolega je u tom fazonu, ali šta im ja mogu. Kad padnu, onda će shvatiti svoje greške. Medijima uvek dajem prostor da spekulišu o mom životu, što je mnogo bolje nego da pišu istinu. Istina je mnogo dosadna".

foto: Zorana Jevtić

(Kurir, Ivan Ercegovčević/ Foto: Zorana Jevitć)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...