UBILA SE ĆERKA MILIĆA VUKAŠINOVIĆA: Maja (35) se predozirala, našla je drugarica. Nije joj bilo SPASA
Foto: Printscreen Facebook/ Maja Avdibegovic

SARAJEVO

UBILA SE ĆERKA MILIĆA VUKAŠINOVIĆA: Maja (35) se predozirala, našla je drugarica. Nije joj bilo SPASA

Stars -

Maja Avdibegović (35), ćerka Milića Vukašinovića, bivšeg bubnjara „Bijelog dugmeta“ i frontmena „Vatrenog poljupca“, u sarajevskom naselju Jezero sinoć oko ponoći izvršila je samoubistvo.

Kako bosanski mediji javljaju iz izvora bliskog istraz, ćerku doktora za rokenrol mrtvu je pronašla drugarica koja je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju, ali Maji na žalost nije bilo spasa, prenosi Avaz.

Prema preliminarnim rezultatima istrage i nakon pregleda, utvrđeno je da je uzrok smrti najverovatnije predoziranje narkoticima ili lekovima.

Potparol Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo (MUP KS-a) Suvada Kuldija potvrdila je da je policija u stanu jedne zgrade pronašla beživotno žensko telo.

Inače, Maja je 1. juna ove godine takođe pokušala da izvrši samoubistvo kada je žiletom prerezala vene u kupatilu. Tada je spasena pravovremenom reakcijom ekipe Hitne pomoći iako je bila poprilično iskrvarila i prevezena na Psihijatrijsku kliniku, gde je bila podvrgnuta određenim tretmanima.

Poznati rok muzičar je Maju dobio u prvom braku sa suprugom Verom, a trenutno živi u Beogradu. Inače, Maja se dugo godina borila sa zavisnošću.

Milić Vukašinović se, kako Kurir saznaje, sinoć se sa suprugom Suzanom vratio iz Sarajeva.

Avaz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track