Najnovije vesti

SVAKE SREDE

NATAŠA DOVELA KATJU LUKI: Lazukić drugi put sa ćerkom u Centru za socijalni rad, Bekvalčeva je ČVRSTO ZAGRLILA na kraju posete (KURIR TV)

Stars
14:33h
1 / 6 Foto: Marina Lopičić

Nataša Bekvalac dovela je malu Katju u Centar za socijalni rad kako biLuka Lazukić video ćerku. Lazukić je stigao deset minuta pre Nataše na motoru kako bi ih sačekao.  

IT stručnjak ima pravo da ćerku viđa ćerku svake srede na pola sata.  

Nataša sa ćerkom i dadiljom došla do centra, gde ih je Luka Lazukić čekao. Nataša je posle nekoliko trenutaka izašla sama, a Katja i dadilja su ostale u centru.  Bekvalčeva je otišla do kola, gde je sačekala da prođu tih pola sata, koliko je sud odredio da otac može da bude sa detetom, a onda je ušla u Centar po Katju i čvrsto je zagrlila.  

Luka Lazukić je bez reči seo na motor i odvezao se. 

Ovo je drugi put da je Luka posle tri meseca video ćerku Katju. 

"Sud je odlučio da Luka viđa dete jednom nedeljno pola sata. To nije konačna privremena mera, ona je sklona promenama, nakon što se ponovo uspostavi odnos između deteta i oca. Ovakva mera je doneta u skladu sa zakonom, imajući u vidu da je u toku krivični postupak i uzrast maloletnog deteta. I viđanje je trenutno u Centru za socijalni rad - rekla je Lukina advokatica za Kurir. 

foto: Marina Lopičić

Prvi put je dete dovela dadilja, a sad je bebu Katju dovela Nataša.

Kurir.rs/Lj.S/Foto Marina Lopičić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...