ŠTA KAŽU ZVEZDE O ZVEZDAMA: EVO kada Andrija staje na ludi kamen! Neće biti neženja JOŠ DUGO!
Foto: Damir Dervišagić

IMA NADE I ZA NJEGA

ŠTA KAŽU ZVEZDE O ZVEZDAMA: EVO kada Andrija staje na ludi kamen! Neće biti neženja JOŠ DUGO!

Stars -

Astrolog je analizirao životni horoskop Andrije Miloševića i otkrio najzanimljivije detalje iz njegove natalne karte.

Naime, u trenutku glumčevog rođenja, Sunce se nalazilo u znaku fiksnog i vatrenog Lava, što je izuzetno moćan položaj koji mu je doneo popularnost, uspeh i divljenje od strane publike.

- Andrija je muškarac koji voli da je u centru pažnje i uživa dok mu aplaudiraju. U podznaku je magnetična i harizmatična Škorpija na čiju pojavu niko ne ostaje ravnodušan. On isijava pozitivnu energiju, dobre vibracije i seksepil kojim žene obara s nogu.

Miloševićeva astrološka kombinacija je toliko moćna da ga niko nije mogao omesti u nameri da postane poznat, ali i da zasmejava i usrećuje ljude. Vatreni trigon Neptuna i Sunca oslikava njegov angažman u svetu pozorišne i filmske umetnosti. Izuzetno je pošten, odgovoran i marljiv do te mere da svaku aktivnost unapred dobro isplanira do najsitnijih detalja.

Veliki je perfekcionista, ali i čovek koji voli da vodi računa o svom izgledu. Položaj Meseca na jedanaestom stepenu Device otkriva nam da je izuzetno pedantan tip koji voli da bude nezavisan u svakom segmentu svog života. Napet aspekt Sunca i Urana u njemu proizvodi buntovništvo prema svakom obliku autoriteta, što može da mu ometa napredak ukoliko sa godinama ne savlada ego koji je izuzetno jak. Bavljenje glumom obezbediće mu stabilne finansije na duže staze - otkriva poznati astrolog i autor knjige "Ruka spasa". Remić ističe da šarmantnog Crnogorca u ljubavnom segmentu koči nesigurnost i podsvesni strah od braka, pa se zato još uvek nije oženio svojom devojkom Sandrom Tomić.

foto: Damir Dervišagić

- 2019. i 2020. godina biće odlične za ženidbu. U njegovom natalnom horoskopu zapisano je da će u zajednicki život ući sa ženom koja je povezana sa njegovim poslom, a koja je veoma lepa i talentovana za pevanje, plesanje i glumu, te će biti dominantnija u odnosu na njega. Milošević je i veliki sanjar koji mašta o tome da se jednog dana ostvari u filmskom projektu internacionalnog karaktera što je veoma moguće ukoliko bude iskoristio kontakte sa uticajnim i bogatim producentima iz inostranstva - kaže Velimir Remić i dodaje da glumac treba da povede računa o zdravlju.

- Treba da vodi računa o stomaku, crevima, želucu, dijafragmi, krvnom pritisku i leđima. Naglašene su mu i psihosomatske tegobe. Boravak kraj mora lekovito utiče na njegovo psihofizičko zdravlje - završava Remić.

Kurir.rs/ Marija Dejanović/ Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja