MINISTARKE NA PRVOM NASTUPU NAPRAVILE HAOS!

ZBOG KIJE KOCKAR BEOGRAD NIJE SPAVAO: Evo kome je zabranila da dođe na nastup, šta joj je poručio Sloba, a poruka za Lunu i Anabelu je BRUTALNA... (KURIR TV)

Stars -

Kristina Kija Kockar, pred prvi nastup sa Ministarkama u Beogradu, gde su predstavile novu pesmu "Ne vraćam se na staro", otkrila je da je imala pozitivnu tremu, ali da se najviše plaši da peva pred mamom.

"Mama neka dođe na 50 nastup", rekla je Kija i dodala da je pozvala Slobodana Radanovića, svog još uvek zakonitog supruga, na nastup.

"Pozvala sam ga da dođe, a on mi je rekao da nema s kim", rekla je Kija.

Šta je Kija rekla o razvodu, da li živi sa Slobodanom i otkuda u njegovom stanu, da li snimila duet sa Anastasijom Ražnatović, i šta misli o Luni Đogani i Anabeli, pogledajte u videu:

Podsetimo, Kija Kockar i Ministarke su svojoj prvom pesmom u novom sastavu "Ne vraćam se na staro" napravile potpuni haos na estradnoj sceni!

Iako je pesma puštena pre samo nekoliko dana, ona je od samog početka prva u "trendingu" u Srbiji, ali i u celom regionu!

Prva pesma pobednice rijalitija Kristine Kije Kockar, ima više od 5 miliona pregleda. To i ne čudi jer je Kiju "pod svoje" uzeo neprevaziđeni dvojac iz FM Play produkcije - Filip Miletić i Miloš Roganović.

Kurir.rs/M.D/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track