Najnovije vesti

OPLELA PO ŽIRIJU I TAKMIČENJU

POBEDILA JE U ZVEZDAMA GRANDA SA SAMO 14 GODINA: Milicu je Saša Popović proslavio, a ONA sad žestoko udarila po njemu i srozala ga na DNO ovim rečima... (VIDEO)

Stars

Pevačica Milica Todorović odnela je pobedu u "Zvezdama Granda" svojevremeno, a sada je javno isprozivala članove žirija ovog popularnog takmičenja.

Milica Todorović je, još kao 14-godišnjakinja, odnela pobedu u "Zvezdama Granda", budući da u to doba nisu postojali šou programi kao što su "Pinkove zvezdice" ili "Neki novi klinci", ali je svakako čekala nekoliko godina pre nego što je Saša Popović iskoristio njen puni potencijal i napravio od nje zvezdu.

Ipak, vlasnica hita "Šou program" danas nema lepo mišljenje o ovom takmičenju, budući da smatra da se "izopačilo" u odnosu na ono što je bilo kada je ona, pre jedne decenije stupila na scenu.

- Danas se muzika više gleda nego što se sluša. Ljudi koji glasaju za te kandidate imaju malo pomerene kriterijume. Žiri koji ocenjuje pevače kao da pravi šou za njih same, umesto da se fokusiraju na talente - zamerila je Milica.

- Izgubio se svaki smisao za kvalitet, čak mislim da je ovaj biznis na neki način dotakao dno. Svako ko vidi šta se danas pušta na televiziji i kakva muzika prolazi shvata o čemu govorim. Sve je apsolutno ludo - zaključila je

Todorovićeva. 

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Story/Foto Damir Dervišagić 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...