GOCA TRŽAN PRVI PUT JAVNO  O IVANU MARINKOVIĆU I MILJANI I NJIHOVOJ BEBI: Nek im je sa srećom, ali to dete neće biti BRAT ili SESTRA mojoj Leni... (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

BEZ DLAKE NA JEZIKU

GOCA TRŽAN PRVI PUT JAVNO O IVANU MARINKOVIĆU I MILJANI I NJIHOVOJ BEBI: Nek im je sa srećom, ali to dete neće biti BRAT ili SESTRA mojoj Leni... (VIDEO)

Stars -

Pevačica Goca Tržan bila u braku saIvanom Marinkovićem, koji sada čeka dete sa Nišlijkom Miljanom Kulić, a pevačica im želi svu sreću i nada se da će završiti u braku, mada ne želi da njena ćerka Lena ima bilo kakve veze sa Ivnovim sinom.

Podsetimo, Ivan je sa Miljanom započeo vezu u Parovima, kada je Miljana ostala u drugom stanju i odlučila da rodi sina, a Tržanka uopšte ne razmišlja o njima.

"Nemam pojma i pravo da ti kažem i baš me briga. Ne mislim ništa o njima, neka im je sa srećom. Želim im, ako postoji neka mogućnost, da završe u braku, da imaju porodicu", rekla je Goca.

"Moje dete neće biti sestra tom detetu. Moje dete ima toliko komplikovan život zbog svih okolnosti koje smo im priredili njen biološki otac i ja i ne želim da joj dodatno komplikujem sve. Kad napuni 18 godina, ona će imati pravo izbora, a do tada ja ću činiti sve da je zaštitim od bilo kakve zloupotrebe. To je moje dužnost kao staratelja. Ona nikome nije dužna da se pravda ili da bude u kontaktu s kim ne želi", rekla je Tržanka.

"Ona ne vidi da će dobiti brata. Kad je tebi neko toliko dalek, dete ima svoj život i svoju porodicu, i trudim se da joj ne uzburkam život kad će joj svakako biti uzburkan kad malo odraste", objasnila je Goca.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track