ĆERKA MILIĆA VUKAŠINOVIĆA SE UBILA: Roker teško podnosi sve, supruga Suzana stigla u crnini u sarajevsko tužilaštvo (FOTO)
Foto: Avaz.ba

VELIKA TRAGEDIJA

ĆERKA MILIĆA VUKAŠINOVIĆA SE UBILA: Roker teško podnosi sve, supruga Suzana stigla u crnini u sarajevsko tužilaštvo (FOTO)

Stars -

Maja Avdibegović (35), ćerka Milića Vukašinovića, bivšeg bubnjara „Bijelog dugmeta“ i frontmena „Vatrenog poljupca“, izvršila je samoubistvo u sarajevskom naselju Jezero pre dva dana, roker je sa suprugom već stigao u Sarajevo.

Vukašinovići su stigli u Sarajevo u kasnim večernjim satima, a Suzanu Vukašinović je uslikana ispred Opšinskog suda u Sarajevu!

foto: Printscreen Facebook Maja Avdibegovic, Zorana Jevtić

Prema preliminarnim rezultatima istrage i nakon vanjskog pregleda tela, utvrđeno je da je uzrok smrti, najverovatnije, predoziranje narkoticima ili lekovima. Inače, Maja je 1. juna ove godine, takođe, pokušala da izvrši samoubistvo, kada je žiletom prerezala vene u kupatilu. Tada je spasena pravovremenom reakcijom ekipe Hitne pomoći iako je poprilično iskrvarila te je prevezena na Psihijatrijsku kliniku, gde je bila podvrgnuta određenim tretmanima.

Kako je rekao medijima Milić Vukašinović, njegova ćerka nije mogla da izdrži što su joj oduzeli decu i da je zbog tuga za njima odlučila da se zbog toga predozirala.

Kurir.rs/Avaz/Foto Avaz/expresstabloid.ba/

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track