ANASTASIJU VIŠE NEĆE POREDITI SA MNOM: Ceca ponosna na uspeh ćerke! Imamo VELIKE PLANOVE za nju! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

PONOSNA MAMA

ANASTASIJU VIŠE NEĆE POREDITI SA MNOM: Ceca ponosna na uspeh ćerke! Imamo VELIKE PLANOVE za nju! (VIDEO)

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno održana dugoočekivani koncert u Crnoj Gori u jednom od poznatih primorskih klubova, koji je bio mali da primi sve zainteresovane koji su želeli da uživaju u njenoj muzici.

foto: Printscreen

Po završetku koncerta, Ceca je podelila svoje utiske, a nije mogla da se zaobiđe i priča o njenoj ćerki Anastasiji, koja je pobrala sve simpatije publike svojom prvom pesmom "Savršeni par" koja obara rekorde na Jutjubu. Ceca je iskreno govorila o tome koliko je zapravo Anastasiji teško jer je njena ćerka, ali smatra da se nešto promenilo.

"Nije prezime Ražnatović, više je Ceca Ražnatović zato što će je porediti sa majkom. Ali mislim da više neće, jer je ovim istupanjem u javnost pokazala da ima svoj identitet, izražaj vokalni i vizuelni, ima potpuno drugačiji pravac, a prirodno je da će u nekim segmentima podsećati na mene jer sam joj majka. Morate imati lični identitet, jer svaka i savršena kopija je slabija od originala", iskrena je Ceca.

foto: Printscreen

Pevačica je otkrila i kakve planove Anastasija ima za svoju karijeru:

"Ona sad traži neku potpuno drugačiju pesmu, pošto je ova letnja, vrcava, vesela pesma. Traži pesmu uz koje će moći da pokaže sve svoje vokalne kvalitete", otkrila je Ceca u emisiji "Premijera".

Kurir.rs/ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track