ZORICA MARKOVIĆ GA UŽIVO  GADNO OPLELA: Ispadoh ja Dušku KRES VARIJANTA, kao neka matora koja juri k... A njegov odgovor je ŠOKIRAO (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić, Printscreen

KAD LJUBAV PUKNE

ZORICA MARKOVIĆ GA UŽIVO GADNO OPLELA: Ispadoh ja Dušku KRES VARIJANTA, kao neka matora koja juri k... A njegov odgovor je ŠOKIRAO (VIDEO)

Stars -

Zorica Marković javila se uživo u program i zahtevala da Duško razjasni da li su imali ljubavnu romansu, a ona je ovom prilikom to želela da demantuje.

"Ja nikome nisam bila recka. Samo ću mu reći kako je sve to počelo. Trebalo bi da bude iskren. Smatram da sam ga poštovala. Nemoj da ispada da sam ja nekome kres varijanta, pogotovo tebi. Ti si besprekoran čovek, prijatelji smo, ali meni stižu ponižavajuće poruke. Nemoj, ako nećeš da komentarišeš, onda bolje reci nešto dostojanstveno, jer smo ljudi u zrelim godinama. Ja sam Dušku bila sve, početak i kraj. Mislim da treba da bude iskren i da ne priča u zavijenoj formi. Duško, nemoj biti tuta-muta, nemoj da ja progovorim, neću ja da budem nečija recka, kr.s kombinacija. Ja sam Dušku sve u životu bila i ostala, on pre mene i posle mene ništa, početak i kraj", rekla je Zorica.

foto: Pritnscreen

Iako je u prvi mah Duško izbegavao odgovor, malo po malo usledilo je priznanje kakav odnos imaju njih dvoje.

"S obzirom da sam se zaljubio ne tako davno, osećam potrebu... Da bih ja sačuvao to što mi je značajno i da bih dokazao da je tačno ovo što pričam, proslediću fotografije mog dopisivanja sa njom, ko se kada sa kim sreo. Da mi je dao milion evra ne bi bio sa njom. Ja sam Zoricu Marković sreo u Kliničkom centru tri meseca pred ulazak u "Zadrugu" kada mi se otac operisao. Dogovorili smo se da popijemo kafu, dok smo bili tamo slikali smo se - rekao je Duško.

Kurir.rs/Foto Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track