CECA RAŽNATOVIĆ NE KRIJE SVOG MUŠKARCA OD OČIJU JAVNOSTI! U dve rečenice prekinula SVE GRADSKE PRIČE: Ovako mi je super! (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić

OTKRIVAMO

CECA RAŽNATOVIĆ NE KRIJE SVOG MUŠKARCA OD OČIJU JAVNOSTI! U dve rečenice prekinula SVE GRADSKE PRIČE: Ovako mi je super! (VIDEO)

Stars -

Kako pojedinci i danas često razgovaraju na temu emotivnog života Svetlane Cece Ražnatović, ona je odlučila da još jednom progovori na tu temu i stavi tačku na razne gradske priče.

foto: Dragana Udovičić

"Kada se pojavi taj gospodin pravi, verujte mi, saznaćete svi. Ali, niti ga tražim, niti mi treba. Imam svoj način života i lepo mi je ovako. Ništa mi ne treba, ovako mi je super!" istakla je pevačica, te tako objasnila da zaista nikoga ne krije, te da će ukoliko za to dođe vreme, vrlo rado predstaviti svoju jaču polovinu.

S druge strane, trenutno, veliki muzički uspeh njene ćerke Anastasije je i te kako ispunjava. Međutim, tvrdi da ona neće kretati s koncertima u skorije vreme.

"Anastasija neće sigurno narednih godinu-dve da se pojavljuje na takav način. Radiće na svojim pesmama, mora da napravi svoj lični repertoar i predstavi se publici. Ne želim da ona ima svoje dve pesme, a da ostale budu mamine i od ostalih kolega. Bar svojih desetak pesama da ima, svoj lični performans i lični identitet", objasnila je u emisjiji "Ekskluzivno" ona.

(Kurir.rs/Foto: Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track