TOTALNI HAOS NA GRANICI: Anu Korać zaustavila policija zbog Soraje, a evo šta je bivša učesnica rijalitija rekla nakon što joj nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru
Foto: PrintScreen

drama

TOTALNI HAOS NA GRANICI: Anu Korać zaustavila policija zbog Soraje, a evo šta je bivša učesnica rijalitija rekla nakon što joj nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru

Stars -

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Ana Korać danas je vraćena sa granice kada je pokušala iz Srbije da uđe u Crnu Goru.

Naime, Ana je danas avionom otputovala u Crnu Goru sa beogradskog aerodroma, a kada je sletela policijski službenici su joj prilikom pasoške kontrole saopštili da ne može da uđe u ovu zemlju.

foto: PRintscreen Instagram

"Koraćeva je pokušala da sazna zbog čega ne može da pređe granicu, kada su joj rekli da ima dovoljno razloga za to. Koraćeva je tada izjavila kako ona ne zna koji su to razlozi, a onda su joj saopštili da joj je ulazak zabranjen zbog toga što se druži sa Sorajom Vučelić i da ne može da uđe u Crnu Goru", rekao je izvor.

"Sletela sam u Podgoricu i odveli su me sa strane da mi kažu da imam zabranu zato što sam opasna i rizična. Kao "sa mafijom sarađujem", zato ne mogu da me puste. Ja stvarno ne znam u kom oni filmu žive. Kao da sam kriminalac. Sad čekam sledeći avion", rekla je Koraćeva i dodala:

"Naravno da nemam veze sa mafijom. Sa Sorajom ću morati da se nađem u nekoj drugoj zemlji, pošto je njoj zabranjen ulazak u Srbiju".

Kako se navodi, Ana se u Crnu Goru uputila kako bi se videla sa svojom prijateljicom Sorajom Vučelić.

Da podsetimo, Soraji je prošlog meseca zabranjen ulazak u Srbiju, nakon čega je ona neko vreme putovala po svetu, a zatim se stacionirala u Crnoj Gori.

foto: Pritnscreen/Instagram

Kurir.rs/Alo/Pink/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track