SESTRA IMALA KOŠMAR PRED MILJANIN POROĐAJ: ONO što je sanjala nagoveštavalo je VELIKU NEVOLJU!
Foto: Printscreen Youtube

STRAŠNO

SESTRA IMALA KOŠMAR PRED MILJANIN POROĐAJ: ONO što je sanjala nagoveštavalo je VELIKU NEVOLJU!

Stars -

Na svet je došao mali Željko, rijaliti beba začeta između popularne Miljane Kulić i zvezde "Parova", Ivana Marinkovića. U domu Kulića bebu su dugo isčekivali i pripremili sve za dolazak naslednika.

foto: Damir Dervišagić

Poznato je to da su, osim Miljaninog oca, u njihovoj porodičnoj ključi iskučivo ženski članovi domaćinstva, što uključuje Miljanu, njenu mamu Mariju, i sestre Tijanu i Anu.

Šesnaestogodišnja Ana otkrila je šta je sanjala pre nego što se njena sestra porodila.

foto: Printscreen Youtube

Naime, Ana je sanjala kako joj je majka spremila meso, za koje je shvatila da je ustvari živo, pa se malo potresla. Od Marije je zatražila sanovnik kako bi protumačila svoj san, a majka ju je savetovala da izbaci to iz glave, jer je to samo košmar koji treba da izbaci iz glave.

foto: Printscreen Instagram

"Meso je bilo živo", krenula je Ana da prepričava san koji joj se nije svideo.

Ovaj san nema baš lepu simboliku, ali na svu sreću ne ukazuje na nešto zloćudno, već samo na nenadane troškove i finansijske krize. Takođe može da znači kako neke stvari neće ići po vašem planu, te može ukazati na razočarenja. Ali to je sve, ništa zloćudnije od toga!

Ana je ispričala kako se oseća povodom Željkovog dolaska na svet. Mlada Nišlijka nije mogla da dočeka da postane tetka, kako jedva čeka da čuva Miljaninu bebu i da je presrećna što konačno u dom Kulića stiže dečak!

foto: Printscreen

Kurir.rs/ SrbijaDanas / Foto: Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track