IZGUBILI SMO NAJBOLJEG MEĐU NAMA, ZBOG NJEGA ĆEMO UVEK VEROVATI U LJUBAV: Estrada neutešna nakon Oliverove smrti! Kolege i prijatelji se opraštaju od najboljeg vokala bivše Juge! (FOTO, VIDEO)
Foto: Instagram/Printscreen

TUGA

IZGUBILI SMO NAJBOLJEG MEĐU NAMA, ZBOG NJEGA ĆEMO UVEK VEROVATI U LJUBAV: Estrada neutešna nakon Oliverove smrti! Kolege i prijatelji se opraštaju od najboljeg vokala bivše Juge! (FOTO, VIDEO)

Stars -

Legendarni pevač Oliver Dragojević premino je jutros u pet sati u splitskoj bolnici u 71. godini, godinu dana nakon što mu je dijagnostifikovan kancer.

foto: Printscreen YouTube

Vest o smrti jednog od najpoznatijih muzičara bivše Jugoslavije, umetnika čije će pesme ostati da žive kroz generacije koje dolaze, je potresla region, a nedugo nakon što je njegova porodica potvrdila žalosnu vest usledila je i salva komentara i emotivnih poruka kojima su se fanovi opraštali od legende.

I ne samo fanovi, od velikog Olivera oprostile su se i njegove kolege Sergej Ćetković, Toni Cetinjski, Vlado Georgijev, glumac Nikola Kojo, ali i mnogi drugi.

"Ovo je teško, ovo nema smisla, ovo je preteško... Na njegovim pismama sam učila govorit prve riči... Ovo je jako teško i ne želim virovat. On je pape svih Dalmatinaca. Njegove pisme su ušle u nas kroz materino mliko. On je u mom DNK, u tvom i u tvom i u svima nama", napisala je pevačica Severina uz video kojim se oprostila od Olivera

"Moj lipi anđele zbog tebe ćemo uvijek vjerovati u ljubav.. Hvala ti za sve...", prokomentarisala je Jelena Rozga.

Od pevača se oprostila i Neda Ukraden: "Posljednji pozdrav velikanu i dragom kolegi Oliveru Dragojeviću!"

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram

Svoju tugu nije uspeo da sakrije ni popularni pevač Saša Matić, a u njoj su mu se pridružile i koleginice Ana Sević i Nina Badrić, novinarka Minja Miletić kao i bivša košarkašica Srbije Milica Dabović.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

"Za mene si bio najveći i najbolji. Srećna sam jer sam te upoznala i jer sam imala priliku uzivo da uživam u tvom nestvarnom glasu" - uz ove reči od Dragojevića se oprostila Ivana Selakov.

Poslednji pozdrav uputila je i Zorana Pavić:

Ubrzo je usledila i emotivna poruka Milice Todorović:

Ode nam Oliver...odmori se, legendo...Slusacemo i volecemo tvoje pesme zauvek...?????????

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on

Oliver je iza sebe ostavio ožalošćenu suprugu Vesnu, s kojom je bio 44 godine u braku, sina Dina (42) i blizance Damira i Davora (39). Uskoro se očekuje službeno saopštenje o Oliverovoj smrti.

foto: Instagram/Printscreen

Kurir.rs/ Foto: Instagram/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja