MISICI LIKVIDIRALI MUŽA, OD ŠOKA NE MOŽE DA GOVORI! Evo gde se nalaze žena i ćerka ubijenog advokata Dragoslava Ognjanovića! TRAGIČNA VEST JE ZATEKLA NA ODMORU SA BEBOM!
Foto: Damir Dervišagić

JEZIVO

MISICI LIKVIDIRALI MUŽA, OD ŠOKA NE MOŽE DA GOVORI! Evo gde se nalaze žena i ćerka ubijenog advokata Dragoslava Ognjanovića! TRAGIČNA VEST JE ZATEKLA NA ODMORU SA BEBOM!

Stars -

Prethodne večeri oko 20 sati u pucnjavi u ulici Antifašističke borbe na Novom Beogradu, ubijen je Dragoslav Miša Ognjanović, suprug Sanje Papić. Kako se navodi, nekadašnju misicu tragična vest ostavila je bez reči u Hrvatskoj, gde je odmarala sa ćerkom Larom, koju je dobila u braku sa preminulim advokatom.

U vreme ubistva, Sanja je putem društvene mreže Instagram podelila lep trenutak sa bebicom, i ne sluteći kakve je vesti očekuju. Taj prizor rasplakao je mnoge njene pratioce.

foto: instagram screenshot

"Miša me je fascinirao kao kompletna ličnost, a razlika u godinama samo je prednost u našoj vezi. Oduvek sam želela da se ušuškam uz zrelog muškarca. Teorije zrelog muškarca su veoma površne u današnje vreme. Miša i ja gradimo zajednički život i tu dela stupaju na snagu", izjavila je svojevremeno za Story Sanja, pričajući o 23 godine starijem suprugu.

foto: Dragan Kadić

"Mogu samo da kažem da je ovo Mišin i moj najveći poklon u životu. Oduvek sam maštala o složnoj porodici u kojoj vlada ljubav. Ako se ta porodica proširi i bude još veća biće divno. Miša ima dva sina tako da je naša beba već bogata jer ima dva divna brata", izjavila je Sanja tokom trudnoće.

Inače, u pucnjavi je i ranjen Ognjanovićev najstariji sin Petar. On je zadobio povredu šake, a nakon ukazane pomoći u Urgentom centru pušten je kući. Policija intenzivno traga za napadačima.

1 / 12 Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

(Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja