FANOVI OSUĐUJU ČABARKAPU ZA NASILJE NAD ALEKSANDROM: Rijaliti zvezda tvrdi da je Aleksandrova ŽENA pokušala da SAKRIJE DOKAZE!
Foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas

skandalozno

FANOVI OSUĐUJU ČABARKAPU ZA NASILJE NAD ALEKSANDROM: Rijaliti zvezda tvrdi da je Aleksandrova ŽENA pokušala da SAKRIJE DOKAZE!

Stars -

Aleksandru Subotić navodno je napao bivši partner i otac njene maloletne ćerke, Aleksandar Čabarkapa. Rijaliti zvezda tvrdi da joj je bivši dečko naneo telesne povrede, a slučaj je odmah prijavila policiji.

On je tom prilikom zapretio da će joj, kako je otkrila, metkom razneti glavu.

Nakon što je obavila pregled u ambulanti u Kaluđerici, Aleksandra se uputila ka Urgentnom centru. U trenutku dok je prolazila pored trafike ispred koje je Čabarkapa, kako ona tvrdi, udario nekoliko puta, Subotićeva je videla njegovu sadašnju suprugu Klaudiju kako stoji na toj istoj trafici.

Nasilje treba prijaviti odma!

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on

"S obzirom na to da trafika ima kamere, očigledno je bila tamo da moli zaposlene da ih skinu i ne pokazuju policiji. Ipak, u tome nije uspela, jer su službenici istog trenutka nakon što sam prijavila slučaj krenuli ka tamo" rekla je rijaliti zvezda za Alo.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/ Alo / Foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track