ZORANA NIJE VIŠE MOGLA DA KRIJE SUZE: Rasplakala se UŽIVO i otkrila šta je njen otac NASILNIK uradio dok je bila u rijalitiju (VIDEO)
Foto: Printscreen

Teško detinjstvo

ZORANA NIJE VIŠE MOGLA DA KRIJE SUZE: Rasplakala se UŽIVO i otkrila šta je njen otac NASILNIK uradio dok je bila u rijalitiju (VIDEO)

Stars -

Zorana Stefanov govorila je o svom teškom životu, a onda se u program javila gledateljka koja ju je pitala zašto igra na kartu sažaljenja.

"Nikada ja nisam igrala na kartu sažaljenja. Jednostavno, svoju priču sam ispričala".

Podsetimo, Zorana je odrasla pod stresom i u strahu od oca nasilnika, godinama gledajući kako zlostavlja i maltretira njenu majku. Iako je rodila petoro dece, hrabra žena odlučila je da se rastane od muža nasilnika, pa je Zorana oca poslednji put videla kada je imala svega šest godina.

foto: Printscreen

Zorana je tada zaplakala i imala poruke za sve žene: "Nemojte da ostajete u brakovima i trpite nasilje, to ostavlja posledice na decu",

Rasplakala kada su joj postavili pitanje šta bi mu rekla: "Preko jednog poznanika sam čula da je organizovao glasanje i da je ponosan na mene. Imala bih mnoga pitanja da mu postavim kada bih ga videla, ali mislim da se to neće desiti", rekla je Zorana.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track