SARAJEVO ZAVIJENO U CRNO

POSLEDNJE ZBOGOM ĆERKI MILIĆA VUKAŠINOVIĆA: Sahranjena Maja Avdibegović! Roker održao potresan govor (KURIR TV)

Stars -

Sahrana Maje Avdibegović (35), ćerke Milića Vukašinovića, održala se danas u Sarajevu. Prisustvovali su članovi porodice, ožalošćeni Milić, njegova žena Suzana kao i Majina majka Vera. Maja je sahranjena na gradskom groblju Bare.

foto: Marija Dejanović/kurir

Ožalošćeni otac održao je potresni govor čime je okončana sahrana.

"Ne postoje reči koje bi opisale tugu. Bila je talenat, ali je odabrala pogrešan put. Čuvaćemo uspomene, a naš bol neće proći", ovim rečima se Milić oprostio od ćerke.

Povorka koju su činili najbliži se uputila od kapele ka grobnom mestu.

1 / 2 Foto: Marija Dejanović/kurir

Majina deca nisu bila na sahrani jer je Milić želeo da ih poštedi. Sahrani su prisustvovali, pored brojne porodice i prijatelja, i Mićine kolege Zoran Redžić, basista "Bjelog dugmeta" i bivši pevač Mladen Vojičić Tifa kao i Želimir "Čičak" Altarac.

1 / 4 Foto: Marija Dejanović/kurir

Prijatelji i porodica počeli su da se okupljaju ispred kapele.

foto: Marija Dejanović/kurir

"Hvala vam što ste došli, ovo je veoma teško", izjavio je Milić Vukašinović koji ne prestaje da gleda u sanduk bez treptaja. Supruga Suzana i tašta su sve vreme uz njega i neprestano plaču.

Majinoj mami Veri, koja je veoma bolesna, je pozlilo u kapeli

1 / 2 Foto: Marija Dejanović/kurir

Ćerka bivšeg bubnjara „Bijelog dugmeta“ i frontmena „Vatrenog poljupca“, izvršila je samoubistvo u sredu 25. juna. Preliminarni rezultati istrage i pregledi utvrdili su da je uzrok smrti najverovatnije predoziranje narkoticima ili lekovima.

Poznati rok muzičar Milić Vukašinović je Maju dobio u prvom braku sa suprugom Verom, a trenutno živi u Beogradu. Inače, Maja se dugo godina borila sa zavisnošću.

foto: Marija Dejanović/kurir

Kurir.rs/ Marija Dejanović Foto: Kurir / M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track