LUKA U PROBLEMIMA DO GUŠE: Lazukića jure zbog duga OD 20.000 EVRA!
Foto: Vladimir Šporčić

SAZNAJEMO

LUKA U PROBLEMIMA DO GUŠE: Lazukića jure zbog duga OD 20.000 EVRA!

Stars -

Luka Lazukić, još uvek zakoniti suprug Nataše Bekvalac, koja ga je prijavila za porodično nasilje, u ozbiljnim je finansijskim problemima.

Kako Kurir saznaje, IT stručnjak na sve načine pokušava da nabavi 20.000 evra jer toliko duguje od prošle godine ljudima koji ga sada jure kako bi povratili svoj novac.

"Luka je u problemima do guše. S jedne strane je na sudu sa Natašom i mora da plaća advokate kako bi dokazao da nije nasilnik, dok sa druge strane traži način kako da vrati pozamašni dug. On je dugovao 50.000, vratio je 30.000, ali ostalih 20.000 nikako da isplati. Uspeo je tih 30.000 evra da vrati zahvaljujući jednom stanu, ne znam da li ga je dao i tako prebio drug ili ga je prodao", priča naš izvor blizak Lazukiću.

On kaže da je Luka otišao toliko daleko da prijateljima obećava da će im uplatiti novac na račun u zamenu za gotovinu.

"Njemu taj iznos treba u kešu. Od nekoliko prijatelja je u poslednjih nedelju dana tražio pomoć i svima vrti istu priču. Govori kako mu je novac zarobljen na deviznom računu i da nema mogućnost da ga podigne, već da pare može samo da prebaci na račun. Zato od drugova traži gotovinu, pa obećava da će prebaciti iznos na njihov račun za dva-tri dana. U to niko ne veruje, pa mu i ne daju novac. Ne znam kako će to da reši, ali prijatelji mu neće sigurno pozajmiti", završava naš izvor.

Ovim povodom pozvali smo Luku, koji je sve negirao.

"To su obične gluposti i laži. Ne znam dokle više da se vrši linč nada mnom. Znam odlično ko servira te priče, a jedno je sigurno, istina uvek izađe na videlo", poručio je Lazukić.

Pevačica primala preteće pozive

Nataši tražili da vraća Lukine dugove

Nataša Bekvalac upućena je u to da je Luka Lazukić u dugovima, štaviše, i njoj su ljudi tražili da ona vraća njegove dugove.

"Uveliko se o tome pričalo i ranije, samo je eskaliralo prilikom njihovog razlaza. Dok je bio sa njom u zajednici, dugovao je blizu 50.000 evra. Nataša je dobijala pozive sa raznih strana i tražili su od nje da vrati pare koje duguje njen suprug. Kada je to čula, bila je šokirana. Nije verovala šta ju je snašlo jer joj se to nikada ranije nije desilo", tvrdi naš izvor blizak Lazukiću.

7 meseci su Luka i Nataša bili u braku

3 meseca su na sudu

1 dete imaju

foto: Zorana Jevtić/Dragana Udovičić

Lična karta

Luka Lazukić

Rođen: 6. avgust 1981. godine

Mesto: Beograd

Brak: Oženjen Natašom Bekvalac, razvod u toku

Deca: ćerke Ina i Katja

Karijera

Početak

U mladosti se bavio košarkom, a njegov najveći uspeh je zlato na Evropskom prvenstvu 1997.

Vrhunac

Bio je suvlasnik ugostiteljskih objekata, a radi i kao IT stručnjak Kršenje zakona

Navodno mu je zabranjen ulazak u Ameriku jer je falsifikovao grčki pasoš predstavljajući se pod lažnim imenom i prezimenom, kao Grk Lukas Lazukic.

foto: Zorana Jevtić

(Kurir.rs/Ljiljana Stanišić, Foto: Vladimir Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track