OSVETA BIVŠE DEVOJKE: Darko Lazić STRAHUJE zbog Hrvatice. Na sve načine pokušava da zaštiti sebe i Mariju
Foto: Printscreen Instagram

PROGANJA DARKA

OSVETA BIVŠE DEVOJKE: Darko Lazić STRAHUJE zbog Hrvatice. Na sve načine pokušava da zaštiti sebe i Mariju

Stars -

Probleme koji mu zadaju glavobolju mu ne pravi nekadašnja žena Ana Sević, već pevačica iz Hrvatske Olivera Matijević, sa kojom je kratko bio u vezi. Naime, kada je saznala da Darko ima novu devojku, a da njoj nije ni saopštio da više nisu zajedno, Olivera je navodno potpuno poludela!

foto: Printscreen Instagram

- Darko je sa Oliverom bio kratko u šemi. Imali su nekoliko zajedničkih nastupa, viđali su se povremeno, međutim, to nije bila veza, bar ne što se njega tiče.

Nekoliko dana nakon što se u medijima pojavila ta informacija, Darko je rešio da prekine svaki kontakt sa Oliverom jer nije želeo da se priča o njima kao da su par. Ubrzo nakon toga je započeo vezu sa Marinom Gagić, koju poznaje odranije - otkriva izvor i dodaje da je Lazić tada ozbiljno odlepio za Marinom.

Kada je Olivera pročitala u novinama da je Darko našao novu devojku, ona je poludela! Svakodnevno je zvala njegove prijatelje i zahtevala od njih da joj objasne zbog čega se Darko šepuri sa novom devojkom, a njoj nije rekao da više nisu zajedno - otkriva izvor.

Navodno, Darko i Olivera su se pre nekoliko nedelja slučajno sreli na aerodromu, kada su ih paparaci uslikali, a tada su se ponovo pojavile spekulacije da su zajedno.

foto: Printscreen Instagram

- To je bio slučajan susret, nakon čega su svi pisali da su njih dvoje ponovo u vezi. Oliveri je to odgovaralo, ali Darko nikako nije mogao da objasni svojoj sadašnjoj devojci da sa Matijevićevom nema ništa. Ipak, na kraju je izgladio situaciju - kaže naš izvor i dodaje da je Lazić bio vrlo nervozan zbog pritiska koji Olivera vrši na njegove prijatelje, ali da se sada više ne potresa.

Kurir.rs/Vip/Foto Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja