IZA ZATVORENIH VRATA VODITELJKE SLAGALICE! SUPRUG I ONA JEDVA ČEKAJU DA SVEMU DOĐE KRAJ: Ne smem da okrenem glavu ni NA SEKUND!
Foto: Printscreen/Instagram

VELIKA PROMENA NA POMOLU

IZA ZATVORENIH VRATA VODITELJKE SLAGALICE! SUPRUG I ONA JEDVA ČEKAJU DA SVEMU DOĐE KRAJ: Ne smem da okrenem glavu ni NA SEKUND!

Stars -

Marija Veljković iskoristila je letnju sezonu da se posveti renoviranju stana u potkrovlju. Radovi su uveliko u toku.

"Istina je da renoviram stan u potkrovlju, radimo na tome proteklih meseci i radujemo se svim promenama. Jedva čekamo da se sve završi", istakla je ona.

Ona i njen suprug arhitekta Milan Milovanović, kako su proširili porodicu, shvatili su da je pravo vreme za preuređenje. Njihovi mališani srećni su što će uskoro imati drugačije sobe.

"Svi smo zaista oduševljeni zbog promena i mislim da će deca baš biti oduševljena iznenađenjima koje pripremamo", otkriva ona.

Što se njihovog vaspitanja tiče, evo kako su se Marija i Milan podelili.

"Mi se ne delimo zvanično, ko je slobodan preuzima obaveze. Neva je prohodala, trči, penje se i baca sve u kantu i WC šolju, ne smem na sekundu da okrenem glavu, ali proći će to", nedavno je izjavila ona.

Koliko su brat i sestre slični a koliko različiti, ukratko je objasnila ponosna majka Đurađa, Rose i Neve!

"Ona liče fizički, osim što je Neva tamnoputa na tatu, a ovo dvoje su svetliji na mene, ali karakterno se jako razlikuju. Đura je dobrica, a njih dve su šmizle", bila je iskrena ona.

foto: Printskrin / You Tube

(Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja