DUHOVITA JE, PAMETNA... LUNA NAHVALILA KIJU! EVO ŠTA JE OD NJE NAUČILA: A ja se rodila da budem ISKRENA BUDALA... (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

OSTAVILA SVE BEZ REČI

DUHOVITA JE, PAMETNA... LUNA NAHVALILA KIJU! EVO ŠTA JE OD NJE NAUČILA: A ja se rodila da budem ISKRENA BUDALA... (VIDEO)

Stars -

Bez obzira na to što u "Zadruzi" nisu imale najsjajniji odnos i što su bile deo ljubavnog trougla o kojem je brujala čitava zemlja, Luna Đogani mnoge je zatekla kada je otkrila šta najiskrenije misli od šarmantnoj pobednici rijalitija Kiji Kockar, te koje njene osobine i te kako prepoznaje i ceni.

"Ona je meni stvarno bila neko vreme simpatična, duhovita je, vesela, zanimljiva, iskusna, pametna, postoji dosta tema o kojima možeš sa njom da razgovaraš. Ja mogu da kažem mnogo toga lepog za nju. Od nje sam naučila da budem mudro iskrena", istakla je Luna.

Odmah zatim je nastavila, pa se osvrnula i na sebe, posebno što se učešća u rijalitiju tiče.

"Ne od nje, nego inače iz 'Zadruge', da budem malo namazana i da razmišljam malo pre nego što nešto kažem i uradim. Čovek se rodi da bude namazan, a ja sam se rodila da budem iskrena budala", zaključila je blogerka.

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track