SUBOTIĆEVA SE OGLASILA NAKON ŠTO JE ČABARKAPA PRIVEDEN: Bojim se i njegove porodice, svašta bi uradili! Plašim se da se pojavim među ljudima!
Foto: Dragana Udovičić

NE SME SAMA NA ULICU

SUBOTIĆEVA SE OGLASILA NAKON ŠTO JE ČABARKAPA PRIVEDEN: Bojim se i njegove porodice, svašta bi uradili! Plašim se da se pojavim među ljudima!

Stars -

Aleksandru Subotić, starletu i modela, pre nekoliko dana je napao, kako tvrdi, njen bivši dečko i otac njene ćerke Magdalene, Aleksandar Čabarkapa.

Čabarkapa je danas priveden u policiju i određeno mu je zadrižavanje u trajanju od 48 sati, nakon čega bi sutra trebalo da ide kod tužioca na razgovor.

Subotićeva je zadobila povrede po licu i telu, nakon čega se uputila u Urgentni centar, pa u policiju. S obzirom na to da je Aleksandar priveden, oglasila se Subotićeva.

foto: Dragana Udovičić

"Malo mi je laknulo i zadovoljna sam radom naše policije, ali nisam sigurna da li sada treba da se osećam lakše ili da li treba da budem još više uplašena, s obzirom na to da mi je Aleksandar rekao šta će biti ako ga prijavim u policiju, da će mi prosuti mozak. Ne bojim se samo Aleksandra već i njegove porodice i okruženja, koje bi svašta uradili za njega... Bojim se ... Bojim se ako ga puste posle 48h", rekla je Subotićeva.

"Iako trenutno boravi u Novom Sadu, u poseti porodici svog novog dečka, Davida Dragojevića, Aleksandra mora odmah da se vrati u prestonicu.

Naređeno mi je da se vratim iz Novog Sada za Beograd i iskreno, plašim se svakog svog pojavljivanja u Kaluđerici i bilo gde među ljudima, jer nikad ne znam ko me gleda a ni ko me čeka", navela je ona.

foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Subotićeva se još uvek jako plaši za svoju bezbednost jer, kako kaže, zna da Čabarkapa ima mnogo prijatelja koji joj ne žele dobro.

"Stojim pri tome da Aleksandar nije slučajno naleteo na mene kada se to desilo nego verujem da me je neko ili pratio ili ga je obavestio", naglašava Aleksandra.

Kurir.rs/Pink, Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track