SERGEJ OPLEO PO HEJTERIMA! DOSADNI STE SA TIM KOMENTARIMA, GOMILO RETARDA: Glumac odlučio da ODBRUSI svima koji blate sećanje na Olivera! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić/Printscreen

NIJE BIRAO REČI

SERGEJ OPLEO PO HEJTERIMA! DOSADNI STE SA TIM KOMENTARIMA, GOMILO RETARDA: Glumac odlučio da ODBRUSI svima koji blate sećanje na Olivera! (FOTO)

Stars -

Muzičara Olivera Dragojevića u sredu su porodica, prijatelji i sugrađani ispratili na lokalnom groblju u Veloj Luci, a tuga za njim neće još dugo nestati. O celokupnom događaju su se raspisali, kako strani, tako i mediji iz regiona, a i dalje se nižu komentari na Oliverovu poznatu izjavu kako 'ne želi da nastupa u Srbiji'.

foto: Instagram/Printscreen

Na brojne negativne komentare odgvorio je srpski glumac Sergej Trifunović (45) koji je 'dežurne mrzitelje' odlučio da iskritikuje na društvenoj mreži.

"Daj dosadni ste više s tim kako 'nije hteo da peva u Srbiji'. I Stenli Kjubrick je zabranio distribuciju svojih filmova u Srbiji. I Markez prevođenje svojih dela u Srbiji. Idite okolo i serite kako su i oni ustaše. Gomilo retarda j***", komentarisao je Trifunović.

A post shared by Sergej (@dick_whistler) on

Sergej je koji dan ranije rekao kako ga je pogodila smrt legendarnog hrvatskog pevača. Satima je, kako kaže, prekopavao fotografije, da nađe onu na kojoj su zajedno.

"Ostaje sećanje koliko si bio pažljiv i divan te jedine večeri kada sam imao čast da nastupam s tobom zahvaljujući Ivani Runjić. Ostaje više desetina pesama koje su fantastične, potresne, neke čak i vrlo progresivne za ono doba, i naravno - otpevane kako ih niko nikada u svemiru ne bi mogao otpevati. Taj raspon glasa, taj hrapavi piesak u visinama koji zvuči kao da je Stivi Vonder doručkovao Toma Vejtsa... falićeš. I znaš da se više nikada neće pojaviti niko sličan. Beskraj u tragu", reči su koje je Trifunović posvetio Dragojeviću.

Kurir.rs/ Foto: :Zorana Jevtić/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track