UZRUJANa

STRAH U PORODICI LAZIĆ! Darkova baka otkriva za Kurir: Javio nam se da je živ i da je u Beogradu, ali ne znamo GDE! (KURIR TV)

Stars -

Roditelji Darka Lazića potreseni su nakon incidenta koji se sinoć dogodio u Grockoj, a prilikom kog je pevač napadnut i pretučen, i priznaju da su uplašeni za njegovu bezbednost.

foto: Ana Paunković

Darko Lazić i njegov menadžer Miljan Vračević sinoć oko 22:45 napadnuti su od stane nepoznatih mladića koji su im naneli telesne povrede, prskali ih suzavcem, a zatim i iz pištolja ispalili dva projektila u vazduh. Obojica su nakon napada prevezeni na VMA

foto: Marina Lopičić
foto: Ana Paunković

Kako se navodi iz policije, sumnja se da su razlog napada neraščišćeni računi, međutim Branka Lazić, majka napadnutog pevača tvrdi da njen sin nije imao problema ni sa kim, preneli su mediji.

foto: Ana Paunković

Dankova baba Milka izjavila je za Kurir:

"Kakav je to način, čak i da duguje nekome nešto, ovo nije rešenje. Nama nikad nije pričao o dugovima, zaista ne znam zašto se ovo desilo. Javio se da nam kaže da je dobro, u Beogradu je, ali ništa više ne znamo. Niko neće da nam kaže šta se zaista desilo"

Kurir.rs/ Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track