Najnovije vesti

OTKRIVAMO ZAŠTO JE PRETUČEN DARKO LAZIĆ: Došli su besni da se osvete, a ovo je razlog!
Foto: Dragan Kadić

neraščišćEni računi

OTKRIVAMO ZAŠTO JE PRETUČEN DARKO LAZIĆ: Došli su besni da se osvete, a ovo je razlog!

Stars

Pevač Darko Lazić napadnut je sinoć oko 22.40 časa u naselju Umčari kod Beograda, a kako nezvanično saznajemo, za sada nepoznati muškarci su ga pretukli jer je za jednu svadbu u Nišu uzeo novac, a nije došao da peva!

Da je novac, tj. sukob oko novca, odnosno nerasčišćeni računi uzrok sinoćnjeg napada potvrdili su i izvori bliski pevaču, ali on za sada nije komentarisao uzrok napada.

Ipak, estrada bruji da su ljudi koji su ga angažovali bili besni što se pevač nije pojavio na veselju, da su došli da se osvete pevaču Granda.

foto: Printscreen Instagram

Njegova porodica otkrila je za Kurir da im se javio iz Beograda, da kaže da je dobro, ali da više od toga ni oni ne znaju.

- Čak i da duguje nekome nešto, ovo nije rešenje. Nama nikad nije pričao o dugovima, zaista ne znam zašto se ovo desilo - kazala je njegova majka za Kurir.

- Darka Lazića i Miljana Vračevića presrelo je više NN lica, a dva lica prišla su njihovom vozilu, otvorila vrata i počela da viču da izađu iz vozila. Jedno lice nanelo je Darku Laziću više udaraca u predelu glave i tela, a drugo lice je prišlo Vračeviću koji je bio na mestu suvozača, poprskalo ga suzavcem, i zadalo mu jedan udarac pištoljem u predelu glave iza levog uva. Vračević je zatim rukom odgurnuo pištolj, kada je jedan projektil ispaljen u vazduh, a zatim je NN lice ispalilo u vazduh još jedan projektii - navodi se u izveštaju policije.

Darko Lazić i Miljan Vračević odmah nakon napada dali su izjave policiji, da bi potom bili prevezeni na VMA gde su im sanirane povrede.

Kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...