NAKON OPERACIJE TRIJUMF PRATILE SU JE BROJNE KONTROVERZE, POKUŠALA JE SAMOUBISTVO, PA O SVEMU PROGOVORILA JAVNO: Roditelji su me našli, da je u blizini bio neki pogodan predmet, KO ZNA ŠTA BI BILO!
Foto: Youtube screenshot

EVO KAKO DANAS IZGLEDA

NAKON OPERACIJE TRIJUMF PRATILE SU JE BROJNE KONTROVERZE, POKUŠALA JE SAMOUBISTVO, PA O SVEMU PROGOVORILA JAVNO: Roditelji su me našli, da je u blizini bio neki pogodan predmet, KO ZNA ŠTA BI BILO!

Stars -

Otkako se kao slatka crnka pojavila u "Operaciji trijumf", Milica Majstorović osvojila je brojne fanove. Pre šest godina upisala je glumu, a već 2014. zaigrala u "Dogvilu", pa tako uspešno zaplivala i glumačkim vodama. Nakon toga, nastavila je sa glumom. Igrala je u predstavi "Kir Janja", a kasnije i u "Nemanjićima".

"Na završnoj godini akademije se pročulo da će se raditi kasting. Kao i sve kolege, poslala sam CV i onda smo prolazili krugove kastinga. Dosta dugo je trajao odabir glumaca. Tek dva meseca po kastingu sam dobila poziv i rekli su mi da postajem deo serije", otkrila je svojevremeno Milica.

Danas, ona izgleda potpuno drugačije. Naime, od energične crnke Milica je postala zanosna plavuša.

Inače, nakon takmičenja u "OT"-u, pratile su je brojne kontroverze. U februaru 2010. godine pokušala je samoubistvo, o čemu je kasnije progovorila javno.

"Tu noć mi se sve skupilo, sto puta sam u sebi izgovorila: 'Ne mogu više da živim, hoću da se ubijem.' Uzela sam dve-tri tablete za sniženje pritiska i naizmenično kombinovala sa alkoholom, pri tom bolujem od anemije i organizam mi je veoma iscrpljen. Roditelji su me u besvesnom stanju našli u WC-u i pozvali Hitnu pomoć. Da mi se u tom trenutku pred rukom našao neki pogodan predmet, ko zna šta bi bilo. I ranije sam pokušavala da naudim sebi tupim žiletima, ali mislim da me Bog još uvek ne želi kraj sebe", izjavila je Milica nakon nesrećnog događaja.

Prema pisanjima pojedinih medija, ona je samo dva meseca kasnije od kobnog događaja ponovo digla ruku na sebe, na isti način.

(Kurir.rs/Alo/Foto: Youtube screenshot)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track