SAZNAJEMO! ŽIVOJINOVIĆI UVELIKO SVE ISPLANIRALI: Evo gde će se Prija poroditi!
Foto: Damir Dervišagić

Državljanstvo presudilo

SAZNAJEMO! ŽIVOJINOVIĆI UVELIKO SVE ISPLANIRALI: Evo gde će se Prija poroditi!

Stars -

LEPO I KORISNO Budući da Filip, kao i njegova braća Stefan i Viktor, već ima američki pasoš, on i Aleksandra složili su se da to treba da omoguće i svom detetu

Aleksandra i Filip Živojinović odlučili su da se njihovo prvo dete rodi u Americi i to ponajviše zbog toga da bi imalo američko državljanstvo, saznaje Kurir.

Naslednik nekadašnjeg najboljeg jugoslovenskog teniskog asa, Slobodana Bobe Živojinovića, želi da se pevačica porodi u Majamiju, gde Živojinovići imaju kuću, otkriva izvor blizak novopečenom bračnom paru.

foto: Damir Dervišagić

Najbolji izbor

- Aleksandra uživa u trudnoći. Zasad nema mučnine i odlično se oseća, zato i dalje nastupa. Srećna je i nasmejana, a muž joj u svemu udovoljava. Otkako su saznali da će postati roditelji, i ona i Filip su presrećni i već su počeli da prave planove za budućnost svoje bebe. Tako se povela priča i o mestu gde će se Aleksandra poroditi. Iako i u Beogradu postoje odlični uslovi i u državnim i u privatnim porodilištima, bračni par se složio da bi Sjedinjene Američke Države bile najbolje rešenje jer će dete tako automatski dobiti američko državljanstvo, koje Filip, koji je tamo i studirao i radio, već ima - kaže naš sagovornik i dodaje da su i Bobini i Brenini sinovi Stefan i Viktor upravo iz tog razloga rođeni u Americi.

foto: Privatna Arhiva
foto: Vladimir Šporčić

- Svi Bobini naslednici poseduju jedan od najcenjenijih pasoša na svetu, pa nema razloga da tako ne bude i s njegovim prvim unučetom. Bobi se ta ideja veoma svidela, a i Brena i Filipova majka Zorica smatraju da je to odlično rešenje. Kako stvari stoje, pošto je pevačici termin u januaru, ona će krajem ove godine otputovati u Majami, gde Živojinovići imaju vilu, i tamo sačekati porođaj.

foto: Dragan Kadić

Pauza

- Osim što će dete automatski dobiti američka dokumenta, Aleksandra će tamo imati mir, neće je juriti paparaci u poodmakloj trudnoći niti posle porođaja, pa će moći da uživa u prvim danima majčinstva. I Brena je tako svojevremeno uradila kada je rađala Stefana, pa Viktora, i to se pokazalo kao odlična ideja. Naravno, Filip će otputovati s Prijom, a možda im se pridruže i drugi članovi porodice. Tamo će verovatno ostati do proleća, a potom sledi povratak u Srbiju, pa će Aleksandra početi da snima i nove pesme - zaključuje naš sagovornik.

Bili drugovi

SPOJILA IH MUZIKA

foto: Pritnscreen/Instagram

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović smuvali su se u novembru 2015. godine sasvim spontano jer su se prethodno godinama poznavali.

- Filip i ja smo se viđali na privatnim žurkama i ja sam mu ispunjavala muzičke želje, ali tu se ništa nije desilo među nama. Sreli smo se jedne večeri u noćnom klubu i tu je sve počelo. Prišao mi je i rekao kako bismo bili super par, na šta sam se ja nasmejala. Sutradan mi se javio na Instagramu i počeli smo da se dopisujemo - rekla je pevačica za medije.

Verili su se na Dan zaljubljenih na Floridi, a venčali su se u junu ove godine.

KARIJERA

Postala je popularna zahvaljujući „Zvezdama Granda“. Njena prva pesma „Za nas kasno je“ jedan je od najvećih hitova poslednjih godina, a i pesme „Totalna anestezija“ i „Senke“ osvojile su publiku. U album prvenac „Testament“ uloženo je mnogo novca, a spotovi su snimani u Americi.

Lična karta

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ

foto: Vladimir Šporčić

Rođena: 22. septembar 1995.

Mesto: Sombor

Brak: Suprug Filip Živojinović

Deca: Trudna

LJILJANA STANIŠIĆ

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track