Najnovije vesti

MILJANINA MAMA DOBILA PAPRENU PONUDU DA UĐE U ZADRUGU! 3 ČLANA PORODICE KULIĆ PRED KAMERAMA? Ovo će prelomiti da li ćemo je gledati ili ne!

Saznajemo

MILJANINA MAMA DOBILA PAPRENU PONUDU DA UĐE U ZADRUGU! 3 ČLANA PORODICE KULIĆ PRED KAMERAMA? Ovo će prelomiti da li ćemo je gledati ili ne!

Stars

Marija Kulić mogla da bi da se pridruži ćerki Miljani u drugoj sezoni "Zadruge" ukoliko prihvati primamljivu ponudu od 1.500 evra nedeljno, koliko joj nude producenti televizije Pink, saznaje Kurir.

Majka najpoznatije rijaliti učesnice u Srbiji već je postala prepoznatljiva ljudima, pogotovo publici koja je s oduševljenjem pratila njena gostovanja i uključenja u emisije tokom devetomesečnog trajanja ovog rijaliti šou-programa. To je bio dovoljan znak čelnicima ružičaste televizije da joj ponude učešće kao regularnom takmičaru koji će se, rame uz rame s Miljanom, od septembra boriti za glavnu nagradu.

Marija je, prema našim saznanjima, bila zatečena kad je čula da su iz produkcije "Zadruge" spremni da joj plate pozamašnu svotu novca, ali to nije bilo dovoljno da ona odmah pristane i potpiše ugovor.

- Ubrzo po završetku prve sezone, koja je oborila sve rekorde gledanosti, počeli smo da pregovaramo o nastavku, jer gledaoci od nas očekuju mnogo više nego što smo im do sada dali i pokazali. Smatramo da bi porodica Kulić mogla da bude glavna okosnica sledeće sezone "Zadruge" i radimo na tome da ih privolimo na saradnju. Za sada pregovaramo samo s Miljaninom majkom Marijom. Nije samo novac presudan u ovom slučaju, jer je ona zadovoljna s ponuđenih 1.500 evra na nedeljnom nivou. Kako nam je rekla, već je stekla iskustvo u rijalitiju i shvatila da to nije za nju. Nadamo se da će se predomisliti u narednih mesec i po - kaže naš izvor, dodajući da je Miljana već potpisala ugovor i dogovorila se o svim detaljima ulaska nje i novorođenog sina Željka u rijaliti od septembra.

Oni misle da će možda i to što će beba biti u zdanju u Šimanovcima uticati na Mariju da da potvrdan odgovor kako bi svakog dana mogla da bude sa unukom.

Marija Kulić, kao ni njena ćerka Miljana nisu bile dostupne za komentar.

Kulićeva šokirana navodnim Marinkovićevim hapšenjem Miljana: Ivan je spao na najniže grane

Miljana Kulić prekinula je svaki kontakt sa ocem svog sina Ivanom Marinkovićem, ali se šokirala kada je čula da je on navodno uhapšen zbog droge. Nišlijka se poverila prijateljici i rekla kako je Marinković dotakao dno dna.

- Miljana nije mogla da veruje kad su joj javili da je Ivan navodno uhapšen zbog droge. Bila je u šoku. Rekla je da je spao na najniže grane i da je dotakao dno. Iako se lečio od alkoholizma, ona smatra da je i dalje zavisnik od pića i od njega je zahtevala da samo trezan može da viđa dete. Međutim, sada kada je čula za drogu, poludela je od besa. Ne znam kako će da joj dokaže da on nema veze s tim, ali ako misli da dolazi kod bebe, moraće da joj donese potvrdu od lekara da je "čist" jer Miljana ne podnosi narkomane - kaže za Kurir Kulićkina prijateljica, koja je insistirala na anonimnosti. Ona je rekla i da Miljanu u toj odluci podržavaju roditelji i sestre.

Lj. S.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...