Najnovije vesti

ŠOK! LJUBAVNICA HALIDA MUSLIMOVIĆA TVRDI: Zverski me je tukao, čupao, grebao, grizao jer mi je dužan 94.500 evra!
Foto: Privatna Arhiva, Kurir, Dragan Kadić

drama!

ŠOK! LJUBAVNICA HALIDA MUSLIMOVIĆA TVRDI: Zverski me je tukao, čupao, grebao, grizao jer mi je dužan 94.500 evra!

Stars

Sonja Bašić (45), žena koja je prijavila Halida Muslimovića da ju je pretukao krajem jula u Banjaluci, tvrdi da su njih dvoje u vezi tri godine i da je dobila batine kad je tražila da joj vrati 94.500 evra. Bašićeva nam je priložila i pisani materijal, koji po njenim rečima dokazuje da mu je davala novac, kao i zajedničke fotografije, te one na kojima se vidi da ima modrice.

Bliskost...  Sonja Bašić i Halid Muslimović
Bliskost... Sonja Bašić i Halid Muslimovićfoto: Privatna Arhiva

- S Halidom sam počela da se zabavljam u novembru 2015, kada je bio u Australiji na turneji. Pomogla sam mu da opstane jer je u teškoj finansijskoj situaciji, ima hipoteku. Pomagala sam mu oko tog kredita, ali i da mu se deca školuju na fakultetu u Banjaluci i njegovih pesama i spotova.

Intima...  Sonja poseduje i Halidove fotografije iz kreveta
Intima... Sonja poseduje i Halidove fotografije iz krevetafoto: Privatna Arhiva

Imam dokaz za svaki dolar koji sam mu dala. Kad sam tražila da mi vrati pare, nastao je problem. Predlagala sam da se proceni vrednost njegove kuće u Vogošći i da me nakon prodaje isplati. Međutim, Halid se plašio da to izvede jer njegova supruga Adelisa ne zna da smo mi u vezi, niti da mi je dužan - kaže Bašićeva i opisuje kako je pretučena.

Dokazi...  Lekarski nalaz i izveštaj iz Vestern uniona, preko koga je  Sonja slala novac Halidu
Dokazi... Lekarski nalaz i izveštaj iz Vestern uniona, preko koga je Sonja slala novac Halidu foto: Privatna Arhiva

- Prošle nedelje sam bila u Banjaluci, gde je on nastupao. Odvezao me je do taksi stanice. Tokom vožnje sam ga upitala kad će da mi da 22.000 maraka. Poludeo je, okrenuo auto prema Banjaluci, vozio je 150 na sat. Molila sam ga da zaustavi jer neću da poginem, imam decu. Onda me je je tri puta udario rukom preko usta, pa je zaustavio auto, izašao i došao do mojih vrata. Šakom me uhvatio za kosu, izvukao me i ja sam pala na zemlju. Udarila sam desnim kukom u kamen. Pitala sam ga: „Halide, zašto me udaraš?“ A on je onda počeo da me desnom rukom udara u vilicu - priča Bašićeva, koja je do detalja opisala navodni incident.

Povrede...  Sonja Bašić posle batina
Povrede... Sonja Bašić posle batina foto: Privatna Arhiva

- Kad sam počela da padam na zemlju, uhvatio me i ugrizao za desnu ruku. To je bio jeziv bol. Govorio je da sam mu srce iščupala, da je uložio tri godine u mene... Onda je otvorio vrata, uhvatio me za glavu, ubacio u auto i krenuo za Banjaluku. Ceo put me tukao! Psovao mi je majku, decu, džamiju. Kad smo došli ispred moje zgrade , uzela sam mobilni i pozvala sestru, rekla sam joj da mi da broj telefona policije. On je tada zgrabio telefon i pokušao da ga razbije, ali nije uspeo. Izašao je iz auta, uhvatio me i bacio na beton. Izvadio je moju tašnu i bacio mi je na glavu, a onda je seo u auto i pobegao. Policiji sam rekla da na zgradi postoji video-nadzor i oni su na tragu da nabave snimak. Bila sam kod lekara na pregledu, rekli su da mi je oštećena vilica, da imam povrede kuka od pada i ramena od ugriza - rekla je Bašićeva.

foto: Dragan Kadić

Kaže da je Sonja popila, pa pala

MUSLIMOVIĆ: SARAĐIVALI SMO, ALI NIKADA JE NISAM TUKAO

Halid Muslimović je demantovao navode Bašićeve.

- Sve što ona govori su ortodoksne gluposti. Ta žena jeste bila na mom nastupu i popila je flašu i po viskija. Za to imam svedoke. Svi su videli u kakvom je stanju bila. Sama je nekoliko puta padala kao kruška. Nas dvoje smo imali poslovne dogovore kojih se ja držim. Međutim, ja s njom ne želim nikakav kontakt i od tada je nastao problem. Pritom, sam sam otišao u policiju i objasnio. Niko me nije privodio, niti je to tražio. Sve što ima veze s njom rešiće sud. Nemam šta da krijem, i u ovom slučaju je sve jasno. Žena ima muža i dvoje dece. Ne mogu da verujem da ih javno ponižava. Imali smo poslovnu saradnju i od toga ne bežim, ali ovo što priča je previše - rekao je Halid za Kurir.

Lj. Stanišić

foto: Kurir

Kurir / Ivan ERCEGOVČEVIĆ Foto: Dragan Kadić/Privatna arhiva

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...