NIKO NE ZASLUŽUJE OVAKVE SCENE: Andreana Čekić se oglasila, potresena zbog pucnjave na Darka Lazića!
Foto: Dragana Udovičić

NIJE LAKO

NIKO NE ZASLUŽUJE OVAKVE SCENE: Andreana Čekić se oglasila, potresena zbog pucnjave na Darka Lazića!

Stars -

Pre nekoliko dana je kao bomba odjeknula vest da je pevač Darko Lazić pogođen sa dva metka kada se sa vozačem Miljanom Vračević, bivšim učesnikom rijalitija zaputio da peva na jednom slavlju.

Naime, prema rečima glavnih aktera, njih dvojica su "nagrabusili" ni krivi ni dužni, a ni oni sami ne znaju šta je uzrok tome, jer kako kažu napadači im nisu ništa materijalno tražili.

foto: Dragana Udovičić

Ovom vešću su bile šokirane sve kolege i prijatelji, pa su na sve načine pokušavali da stupe u kontakt sa Darkom i Miljanom, a kada se situacija malo stišala, dobili su pravu informaciju.

Pevačica Andreana Čekić je bila zatečena onime što je čula, a evo kako je reagovala u prvi mah kada je čula za ovaj nemili događaj.

"Ja sam te večeri radila, odjednom su svi počeli da me zovu. i videla poruku mog menadžera "upucan Darko Lazić", samo što se nisam srušila. Ta prepiska je trajala, ali na kraju sam ipak saznala da nije pogođen. Zvala sam njega i Miljana, kad sam ih čula, laknulo mi je. Svašta se danas dešava. Niko ne zaslužuje ovakve scene, ja se nadam da će se uskoro saznati ko je kriv za ovo", rekla je Andreana.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Pink, Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja