SARA JOVANOVIĆ VAŽI ZA JEDNU OD ATRAKTIVNIJIH PEVAČICA, ALI IMA VELIKI PROBLEM: Muškarci se dvoume da mi priđu! NE UJEDAM
Foto: Damir Dervišagić

POŽALILA SE

SARA JOVANOVIĆ VAŽI ZA JEDNU OD ATRAKTIVNIJIH PEVAČICA, ALI IMA VELIKI PROBLEM: Muškarci se dvoume da mi priđu! NE UJEDAM

Stars -

Sara Jovanović (24) važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na javnoj sceni, a njen privatni život privlači pažnju.

Nekadašnja učesnica "Prvog glasa Srbije" progovorila je o svom privatnom životu i otkrila kakav muškarac treba da bude da bi osvojio njeno srce.

Ona priznaje da joj ne prilaze kvalitetni muškarci, zbog čega je često meta prosečnih koji koriste neubedljive strategije u pokušaju da je osvoje.

foto: Damir Dervišagić

"Dopadaju mi se samouvereni tipovi, oni koji imaju stav, ali se ne osećaju ugroženo ni kad sam ja samouverena i imam stav, pogotovo što se tiče posla. Muškarci olako izgovarqaju kako čeznu za ženom sa stavom, a potom se ponašaju suprotno, i to nije samo moje iskustvo, nego i mojih prijateljica. Volim ambiciozne momke, one koje ispunjava posao, džentlemen, snalažljive, vredne, harizmatične, duhovite, opuštene, i, što je najvažnije otvorene", rekla je Sara i dodala:

"Čini mi se da u 21. veku žena baš mora dati do znanja muškarcu da može da joj priđe, da ona ne ujeda. Deluje mi da "pravi muškarac" najviše u tom oklevaju. Previše se dvoume, razmišljaju, misle šta bi i kako bi, a za to vreme ženama prilaze oni drčni, neopterećeni, koji ne znaju šta je blam.

U budućnosti vidi sebe kao ženu koja uspešno balansira između privatnog i karijere, ali svoje planove uzima sa rezervom.

"Ne volim sebi da stvaram pritisak zbog godina. Privatni život, pa ni karijeru, nije moguće predvideti jer ništa ne zavisi od nas. Želja mi je da ne zapostavim porodicu zbog posla, kao ni karijeru zbog porodice".

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Gloria/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track