OTKRIVAMO! DA LI ĆE PRIJA RODITI DEVOJČICU ILI DEČAKA? Neočekivano! Dolazak bebe uzdrmaće sklad sa Filipom Živojinovićem, EVO ZAŠTO!
Foto: Pritnscreen/Instagram

REČ ASTROLOGA

OTKRIVAMO! DA LI ĆE PRIJA RODITI DEVOJČICU ILI DEČAKA? Neočekivano! Dolazak bebe uzdrmaće sklad sa Filipom Živojinovićem, EVO ZAŠTO!

Stars -

Astrolog Dušan Veličković otkriva kako će mladoj pevačici Aleksandri Prijović i njenom suprugu Filipu Živojinoviću pasti roditeljstvo, da li će biti "prvo, pa muško", te hoće li će se par u ovoj ulozi ostvariti više puta.

"Prijovićeva je Devica u horoskopu, a položaj Meseca i Venere za taj znak u maju, koji je iza nas, govore mi da je upravo u tom mesecu i zatrudnela. Tačnije, zatrudnela je nekoliko dana pre svadbe. Uran, koji je tada vladao njenim znakom, pokazuje da će gotovo sigurno roditi muško dete. Kako je svaka njena planeta u harmoniji sa drugim planetama, jasno je da je trudnoću željno iščekivala i da za nju nije bila iznenađenje, već ostvaren san", kaže on.

foto: Zorana Jevtić

Inače, prema njegovim prečima, Aleksandri će prva godina majčinstva biti veoma teška.

"Iako je trudnoća željena sa obe strane, početak 2019. za bračni par Živojinović biće više nego težak. Dolazak bebe uzdrmaće njihov skladan odnos, a to je nešto što svakako ne očekuju. Škorpija koja preovladava svim Aleksandrinim planetama govori o njenom čvrstom stavu da postane najveća balkanska zvezda. U majčinstvu će mnogo uživati, ali će je nervoznom činiti što joj karijera stoji u mestu. Zbog toga će napraviti više od četiri godine pauze nakon što rodi drugo dete. Kako vidim, Filip će imati velikog udela u svemu, brinuće o detetu možda i više nego ona i olakšaće svojoj supruzi mnogo toga", rekao je on.

Veličković tvrdi da će Aleksandra i Filip imati tri sina.

"Prijovićeva u petoj kući ima planetu Uran koja će joj uvek donositi nešto neočekivano. Tako će kroz nekoliko godina, kada bude na vrhuncu, roditi dete bez ikakvog planiranja. To će opet biti sin i, kako vidim, ona će biti majka bar tri dečačića. Oni će biti njena snaga, a najveće uspehe u karijeri doživeće kada joj deca malo odrastu", zaključuje on.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Alo/Foto: Instagram printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track