VERICA RAKOČEVIĆ UŽIVA U BRAKU SA 35 GODINA MLAĐIM: Evo kako izgleda kreatorkin sin! Nema ga u javnosti, a stariji je 3 godine od Veljka (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

NE EKSPONIRA SE U JAVNOSTI

VERICA RAKOČEVIĆ UŽIVA U BRAKU SA 35 GODINA MLAĐIM: Evo kako izgleda kreatorkin sin! Nema ga u javnosti, a stariji je 3 godine od Veljka (FOTO)

Stars -

Verica Rakočević važi za jednu od najpoznatijih srpskih kreatorki i uživa u braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem.

Javnost dobro zna njene ćerke, Milenu Rakočević i Elenu Karaman Karić, ali mnogi nisu upućeni da modna kreatorka ima i sina koji se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti.

Verica ima sina Milorada kojeg je dobila u drugom braka, sa Zoranom Rakočevićem, u kojem je dobila i ćerku Milenu, koja živi u Americi. Koliko je ponosna na svog naslednika Verica je pokazala na Instagramu, tako što je podelila dve slike sa sinom, jednu kada je bio beba, a jednu iz ovog perioda.

Vreme ...#vericarakocevic #mojsin❤ #dobrestvaritekdolaze #happyme

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on

Nakon razvoda, Verica je drugi put stala na ludi kamen i udala se za Zorana Rakočevića sa kojim je dobila ćerku Milenu i sina Milorada.

Iako mu je majka javna ličnost, Milorad elog života izbegava medije i eksponiranje u javnosti.

Rođen je 1980. godine i tri godine je stariji od Veričinog sadašnjeg supruga Veljka Kuzmančevića, sa kojim je u braku od 2013. godine.

Dok Veričine ćerke najveći deo vremena provode u inostranstvu, on živi u Srbiji.

Od samog početka podržao je njenu vezu sa 35 godina mlađim Veljkom i jedini je od njeno troje dece koji je prisustvovao njihovom venčanju.

Mnogi kažu da Milorad izuzetno liči na majku, a Verica je na svom Insatgramu podelila sliku svog sina i pokazala koliko je ponosna.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track