MILJANA KULIĆ JE PROSLAVILA ROĐENJE SINA, A IVAN SE NIJE POJAVIO: Miljanin otac nije štedeo reči! Kaži SMRADU da me više ne zove! (VIDEO)
Foto: printScreen jutjub

OPLEO PO OCU SVOG UNUKA

MILJANA KULIĆ JE PROSLAVILA ROĐENJE SINA, A IVAN SE NIJE POJAVIO: Miljanin otac nije štedeo reči! Kaži SMRADU da me više ne zove! (VIDEO)

Stars -

Miljana Kulić se porodila 27. jula i na svet donela sina Željka, a sinoć je glamuroznom žurkom u Nišu proslavila rođenje svog naslednika.

Bivša učesnica rijalitija je na proslavu zvala i oca Ivana Marinkovića, ali on se nije pojavio, a sada je u emisiji uživo otkrila kako se oseća i kako je liniju tkao brzo dovela u red.

foto: printScreen jutjub

"Ja volim obline da žena ima, ne volim mršave i ravne kao daska, volim da vidim je ima, Seka Aleksić po mom mišljenju savršeno izgleda. Ja sam svoju kilažu dovela u red, izgubila sam plodovu vodu težina bebe i eto", rekla je Kulićeva, a onda dodala:

"Moj tata je sada rekao, kaži smradu da me ne zove više".

Voditelj je upitao Miljaninog oca o kom smradu govori, da li je mislio na Ivana Marinkovića.

"O smradu", odgovorio je njen otac.

"Prepoznaće se on sam. Ne znam na koga je mislio, ne zanima me, ne želim da mi ovaj najlepši period u životu kvari najlepše stvari, ja se fenomenalno osećam".

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track