PRETERAO S ALKOHOLOM: Lepi Mića povraćao na Miljaninoj proslavi!
Foto: Damir Dervišagić

Paparaco

PRETERAO S ALKOHOLOM: Lepi Mića povraćao na Miljaninoj proslavi!

Stars -

Miroslavu Pržulju, poznatijem kao Lepi Mića, pozlilo je preksinoć od preterane konzumacije alkohola, zbog čega je povraćao pred stotinak gostiju koji su došli na proslavu rođenja sina Miljane Kulić.

Pevač i rijaliti učesnik je u Niš stigao u društvu zlatara Nebojše Bojovića i odmah smo primetili da nije baš raspoložen.

foto: Damir Dervišagić

Smestio se u separe koji se nalazio na samom kraju dvorišta i do kraja večeri nije ustajao, iako su mu prijatelji iz "Zadruge" tražili da im nešto otpeva. Mića nije mogao da im izađe u susret jer ga je alkohol brzo uhvatio, pa je za njega bilo rizično da se pomeri s mesta.

Kada je došlo vreme da krene kući, ustao je i izašao iz dvorišta, a mi smo krenuli za njim da vidimo da li će uspeti sam da pronađe automobil u takvom stanju. Pre nego što je stigao do kola, Mića je počeo da povraća na ulici, naočigled ostalih gostiju i komšija Miljane Kulić koje su se zatekle tu, a onda je čučnuo i uhvatio se za glavu.

foto: Damir Dervišagić

Nakon nekoliko minuta došao je njegov prijatelj Nebojša i pomogao mu da uđe u automobil, a onda su se odvezli u pravcu Beograda. Pre nego što se dohvatio alkohola, Mića je za Kurir otkrio da će učestvovati i u drugoj sezoni "Zadruge", i to besplatno.

foto: Damir Dervišagić

- Milici i Željku Mitroviću nisam ništa tražio, pogotovo ne novac. Ovaj put ulazim u rijaliti da bih pobedio, to je moj cilj. Nije mi problem da budem devet meseci zatvoren, samo da osvojim prvo mesto - rekao nam je pevač.

M. D - I. E. /foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track