MILJANA JE PRIZNALA DA ŽELJKO NIJE MOJ SIN: O šokantnim tvrdnjama Ivana Marinkovića BRUJI INTERNET! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube, Damir Dervišagić

HAOS

MILJANA JE PRIZNALA DA ŽELJKO NIJE MOJ SIN: O šokantnim tvrdnjama Ivana Marinkovića BRUJI INTERNET! (FOTO)

Stars -

Miljana Kulić napravila je u Nišu proslavu povodom rođenja sina Željka, ali se na slavlju nije pojavio otac deteta Ivan Marinković.

foto: Damir Dervišagić/Nebojša Mandić

Iako su mnogi nagađali šta se sada dogodilo u njihovom odnosu, Marinković je za otkrio da se na slavlju nije pojavio jer mu je Kulićeva u toku te noći priznala da on zapravo nije bebin otac.

Ivan, naime, objašnjava da mu je Kulićeva uputila nekoliko poruka u kojima objašnjava da se pravi Željkov otac već nalazi na proslavi i da nema potrebe da on dolazi u Niš.

"Pozvan sam, ali šta ću ja tamo kao rijaliti igrač?! Taj epitet me ne dovodi na proslavu. Mada bolje što nisam otišao jer, kako Miljana kaže, nisam otac deteta. Čak mi je u toku noći rekla da je pravi otac bio na proslavi rođenja sve vreme. Zbog svega toga zaključujem samo da su moje tvrdnje da je zatrudnela sa nekim drugim od samog početka bile tačne", izneo je Ivan, a potom nastavio sa uvredama na račun Kulićeve.

foto: Printskrin

"Vodim se time da gde ima dima, ima i vatre i postoji dobar razlog zašto je već nebrojeno puta rekla da nisam otac tog deteta. Čim je završeno snimanje, Miljana me je bombardovala porukama", kaže Marinković, koji o proslavi organizovanoj u čast malenog Željka nema lepe reči.

"Dete koje je rodila niko nije pomenuo u toku slavlja. Bilo je važno slikati se, praviti feštu i jeftinu, šatorsku zabavu u Nišu. Naravno, ispratio sam sve i samo sam im ja bio tema. Sve je izgledalo kao idealan trenutak da poziraju kako bi još malo bili u novinama. Do juče je Miljana kačila slike sina, ali na proslavi koju je napravila povodom njegovog rođenja ga nije spomenula, niti je imala vremena, pošto je morala da se slika sa Đanijevom ženom i ostalim bitnim ličnostima. Sramota i smehoteka", zaključuje Ivan.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/ Alo / Foto: Printscreen/Youtube, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track