Najnovije vesti

BILA BI IM GODIŠNJICA BRAKA, NISU STIGLI DA PROSLAVE ZBOG BRUTALNE LIKVIDACIJE: Bez ijedne reči Sanja Papić OVO posvetila pokojnom mužu (FOTO, VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić, Vladimir Šporčić

TUGA

BILA BI IM GODIŠNJICA BRAKA, NISU STIGLI DA PROSLAVE ZBOG BRUTALNE LIKVIDACIJE: Bez ijedne reči Sanja Papić OVO posvetila pokojnom mužu (FOTO, VIDEO)

Stars

Sanja Papić se prethodne godine u ovo vreme, u sedmom mesecu trudnoće zavetovala na večnu ljubav ubijenom advokatu Dragoslavu Miši Ognjanoviću. Par se venčao u Parizu, daleko od očiju javnosti, pa je misica nakon svadbene ceremonije podelila putem društvene mreže Instagram najupečatljivije trenutke.

Širok osmeh sa fotografije koja je nastala na današnji dan zauvek je obrisan sa njenog lica nepunih godinu dana kasnije, kada je poznati advokat ubijen ispred svog stana na Novom Beogradu.

foto: Instagram screenshot

Dragoslav Ognjanović sahranjen je pre nedelju dana, 1. avgusta, na Novom groblju.

1 / 37 Foto: Marina Lopičić

Sanja je sve vreme nemo stalaja pored kovčega i plakala, dok ju je dvoje ljudi pridržavalo.

Podsetimo, Ognjanović je važio za jednog od najboljih krivičara u zemlji. U kobnoj pucnjavi, u ruku je ranjen i njegov sin Petar. Prema rečima očevidaca, advokat je smrtno ranjen preminuo na rukama svog sina, koji ga je dozivao: "Tata, tata!".

1 / 5 Foto: Marina Lopičić

(Kurir.rs/Foto: Zorana Jevtić, Vladimir Šporčić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...