EKV PREDGRUPA ANI BEKUTI: Rok i narodnjaci ruku pod ruku! EVO kako je došlo do NEVEROVATNOG spoja! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

hit priča

EKV PREDGRUPA ANI BEKUTI: Rok i narodnjaci ruku pod ruku! EVO kako je došlo do NEVEROVATNOG spoja! (FOTO)

Stars -

Spoj nespojivog Pre Ane, na Velikogospojinskim svečanostima u Titelu nastupiće tribjut bend Ekatarina Velika

Ana Bekuta trenutno je na letnjoj turneji po zemljama bivše Jugoslavije, a 28. avgusta će zapevati i u Titelu na proslavi Velike Gospojine. Jedna od naših najpopularnijih pevačica narodne muzike održaće koncert na gradskom trgu, a kao predgrupa će joj nastupi tribjut bend EKV!

foto: Printscreen

Organizatori ovih svečanosti odlučili su da se iste večeri čuju hitovi Milana Mladenovića, ali i Bekute, što deluje gotovo nespojivo. Međutim, Anu je vrlo obradovala ova vest. - Super. To je znak da se muzika spojila i da ista publika sluša različite žanrove. Radujem se nastupu u Titelu - kaže Ana za Kurir.

foto: Zorana Jevtić

Organizatori njenog nastupa zamolili su da gost na koncertu bude njen partner, političar Milutin Mrkonjić. - Dolazim s Milutinom. On je moj kopilot - sa osmehom konstatuje Ana. Bekuti i Mrki biće nakon koncerta organizovana svečana večera, a na raspolaganju će imati apartman u obližnjem hotelu. Majstori su nedavno završili renoviranje, tako da će popularni par prvi moći da isproba nove bračne krevete.

foto: Damir Dervišagić, Printskrin/Instagram

Naredne godine želja im je da dovedu i Cecu, s obzirom na to da je Titeljanka Bogdana Rodić verenica njenog sina Veljka Ražnatovića.

LJ. R./ Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track