KURIR PAPARACO! POBEDNICA ZADRUGE SE BAŠKARI SAMA NA JAHTI: Kija, pazi da ne opečeš guzu! (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

UŽIVA DO DASKE

KURIR PAPARACO! POBEDNICA ZADRUGE SE BAŠKARI SAMA NA JAHTI: Kija, pazi da ne opečeš guzu! (FOTO)

Stars -

Kristina Kockar je, čim se razvela od Slobe Radanovića, zapucala na crnogorsko primorje gde nastupa po klubovima, ali se i opušta na jahti, mameći brojne muške poglede.

foto: Privatna Arhiva

Kao zvanično slobodna žena, dala je sebi oduška za neke stvari kojih je bila željna u proteklih pet godina, dok je bila u braku s pevačem, pa ne beži od provokativnih poza. Pobednicu "Zadruge" na moru je čekala ekipa FM pleja Filip Miletić i Miloš Roganović, kao i koleginice iz grupe Ministarke Milica Jokić, Kristina Denić i Sandra Čaprić, s kojom se sastala čim je spustila kofere u apartman.

foto: Privatna Arhiva

Paparaco Kurira ulovio je Kiju na jahti! Dok se društvo kupalo u moru, ona je sama kulirala i sunčala se.

foto: Privatna Arhiva

Muškarci koji su prolazili na brodićima i skuterima dobacivali su joj razne komplimente i dozivali je imenom kako bi ih primetila, a ona je svima mahala. Možda je i mogao da je upeca neki dobar frajer da je taze raspuštenica samo htela da pruži šansu, ali njen pogled je lutao... A i dosta je gledala samo u jednog!

foto: Privatna arhiva

Iako je na sebi imala bikini, ona nije skinula teksas šorc, već je samo raskopčala rajsferšlus. U takvom izdanju zalegla je na gornji deo jahte i pržila guzu na suncu. Toliko da joj je zadnjica bila sva crvena, pa je u više navrata zajaukala. Ni zaštitni faktor joj čak nije pomogao, ali zato jeste voda jer je naposletku uskočila u more i pridružila se ekipi s kojom je ludovala.

Kasnije su svi otišli do hotela da se malo odmore, a u večernjim satima Filip Miletić izveo je svoje saradnice na večeru i boravak u Crnoj Gori im učinio lepšim i slađim.

Imaju čemu da se raduju

Ministarke proslavile milionske preglede

Ženska grupa Ministarke nedavno je proslavila 11,5 miliona pregleda, koje su za kratak period zaradile na Jutjubu. FM plej tim i ove atraktivne devojke, zajedno sa Kijom Kockar, napravili su intimno slavlje, gde su nazdravljali za postignuti uspeh. One su inače celo leto prebukirane poslom, a naredni nastupi biće najviše po Crnoj Gori: u Budvi, Kotoru, Ulcinju, Sutomoru, kao i u Novom Sadu, Majdanpeku, Beču, Cirihu i drugim gradovima.

foto: Privatna arhiva

(Kurir, Marija Dejanović/ Foto: Privatna arhiva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja