PETAR JE ISPARIO SA JAVNE SCENE NA VRHUNCU KARIJERE: Pokojni Oliver Dragojević mu je bio stric sa kojim ima duet, a ovako je govorio o legendarnom pevaču!
Foto: Printscreen/Youtube

PRIVUKAO PAŽNJU

PETAR JE ISPARIO SA JAVNE SCENE NA VRHUNCU KARIJERE: Pokojni Oliver Dragojević mu je bio stric sa kojim ima duet, a ovako je govorio o legendarnom pevaču!

Stars -

Petar Dragojević brzo je skrenuo pažnju na sebe. Dovoljno je bilo da kaže da mu je stric Oliver Dragojević, i mediji su već pohrlili ka njemu.

Zainteresovana je bila i publika, pa su mnogi sa znatiželjom slušali i gledali šta to mlađi Dragojević ima da ponudi i da li je "povukao na strica". Mlađi Dragojević uspeo je da osvoji dame i atraktivnim izgledom.

Nakon prvog albuma i instant popularnosti, Petar se više nije pojavljivao u medijima u Srbiji i Crnoj Gori. Izdao je drugi album 2010. godine, ali ih nije plasirao na naše tržište. Petar radi aranžmane za mlade pevače koji tek kreću na estradu i ističe da voli da im pomaže kako bi lakše prošli kroz ono što je i on prošao kada je počinjao karijeru.

Aktivan je i na hrvatskim muzičkim festivalima. Za "barbu", kako je oslovljavao slavnog strica, govorio je da je "stric za poželjeti" koji mu uvek daje savete.

"U početku mi je to jako mnogo pomagalo što sam sinovac Olivera. Ali nekako sada i nije više. Ljudi dosta kritički gledaju na moje pjesme jer mnogi očekuju novog Olivera. Međutim, Oliver je jedan i jedinstven i ne može niko da ga zameni. Ali, pozitivno je u tome što me u tom iščekivanju još zovu mladim pevačem", rekao je Petar prošle godine.

Sa stricem je snimio duet 2011. godine.

Povodom Oliverove smrti nije se oglašavao, a muzičar je 2011. godine ostao bez oca. Njegov otac Aljoša preminuo je u 65. godini, a sahranjen je Veloj Luci, na istom mjestu gde i Oliver.

Kurir.rs/CDM.me, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track