SVE JE SPREMNO ZA DANE VRANJA: Nastupaju Dragana Mirković, Ana Kokić i Dženan Lončarević! (FOTO)
Foto: T.S.

manifestacija u vranju

SVE JE SPREMNO ZA DANE VRANJA: Nastupaju Dragana Mirković, Ana Kokić i Dženan Lončarević! (FOTO)

Stars -

Folk pevačica Dragana Mirković nastupiće na večernjoj sceni na manifestaciji "Dani Vranja", koji je će se održati od 22. do 26.avgusta.

Vranjance će u večernjim satima zabavljati i pevačica Ana Kokić, a na zatvaranju pevaće Dženan Lončarević.

foto: T.S.

Prvog dana „Dana Vranja“ na gradskom šetalištu biće otvoren salon knjiga, etno sajam i izložbe duboreza učenika Tehničke škole u Vranju. Centralnim ulicama grada, planiran je defile folklornih ansambala i trubačkih orkestara, koji će nakon toga nastupiti na centralnoj bini ispred Galerije Narodnog muzeja. U Narodnom univerzitetu narednog dana biće otvorena Škola pletenja, heklanja i ukrasnog veza.U popodnevnim satima na Trgu Staniše Stošića biće održana prezentacija tradicionalne kuhinje i takmičenje u spremanju samse. U Galeriji Narodnog univerziteta biće otvorena izložba „Ko je Malvina Hofman“ kao deo projekta ,,Srbija, rat i plakat“, dok će na platou kod OTP banke u nastavku programa nastupiti hor Muzičke škole „Stevan Mokranjac“ i grupa VED.

U okviru programa pod nazivom "Vranjski merak, pesme na mesečini" nastupiće Stojadin Diki Trajković, Čeda Marković, Branimir Stošić Kace, Snežana Savići bend "Uno momento“.

foto: T.S.

Nastup plesne grupe "Fenix", dečja predstava ,,Pepeljuga“ u izvođenju pozorišta ,,Bora Stanković“ i književno veče koje će biti održano u dvorištu kuće Bore Stankovića prema najavi planirani su trećeg dana manifestacije.

foto: T.S.

Kurir.rs/TS/ Foto: TS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track