VEZA SANJE I MATORE POČELA JE U RIJALITIJU: Strahovale su od negativnih komentara, a Jovana priznala kako je prošao susret sa majkom svoje DEVOJKE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

DETALJI

VEZA SANJE I MATORE POČELA JE U RIJALITIJU: Strahovale su od negativnih komentara, a Jovana priznala kako je prošao susret sa majkom svoje DEVOJKE! (VIDEO)

Stars -

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković dugo su krile svoju vezu od javnosti, a onda su svima u rijalitiju saopštile da su ipak zajedno.

Njih dve su se plašile da će ih osuditi ljudi, a posebno porodica, a Matora je sada ispričala kakav je bio rpvi susret sa Sanjinom majkom.

"Znaš koju tremu sam imala. Sve drugare sam okupila da mi pomognu. Otišla sam sa drugom da kupimo cveće pa je on sa mnom birao cveće. Imala sam baš tremu. Onda smo sele i nije bilo tenzije u razgovoru. Oduševila sam se što mi je Sanjina majka rekla da se slažemo i da budemo podrška jedna drugoj. Zajedno smo u svemu. Tu sam ja za nju, ona za mene", rekla je Matora, koja je demantovala da je u svađi sa Sanjinom mamom.

"Ma kakvi. Gluposti. Mene malo ti naslovi iznerviraju. Ja to odmah demantujem. Sinoć smo bili na večeri. Meni bude neprijatno samo zbog Sanjine majke kada su ti naslovi", navela je Matora.

Onda se uključila Sanja.

"Mama je bila skeptična i to je trajalo neko vreme i mama ju je upoznala kao čoveka i to je sada super. Kupila joj je poklone. Majicu i njene omiljene kobasice. Generalno sve ide super. Mama je super reagovala kako sam ja mislila da će", rekla je Sanja.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja