ODMAH JE MORAO DA POZOVE POMOĆ: Miloš Bojanić za dlaku izbegao nesreću na moru, unuke se potresle!
Foto: Damir Dervišagić

DRAMA

ODMAH JE MORAO DA POZOVE POMOĆ: Miloš Bojanić za dlaku izbegao nesreću na moru, unuke se potresle!

Stars -

Pevač Miloš Bojanić već 30 godina zna gde i kako provodi leto. Od juna, a nekada čak i malo ranije, Miloš pakuje kofere i seli se na nekoliko meseci u Crnu Goru gde ima prelepu kuću u mestu Baošić kraj Herceg Novog.

Ove godine imao je najlepše društvo jer su mu stigle unuke od sinova Mikice i Baneta iz Amerike.

"Miloš dosta vremena provodi na moru, nekada je sam, nekada u društvu supruge, ali svi znaju da je Miki najsrećniji kada mu dođu unuke iz Amerike jer ih ne viđa često, možda jednom ili dva puta godišnje. On ovde u Baošićima uživa i oporavi se od zamornog Beograda, a kada mu dođu unuke on se bukvalno podmladi. Sa njima skroz podetinji, vodi ih na razne plaže, ispunjava im sve želje, vodi ih u grad, ma ponaša se kao pravo dete", otkriva dobro obavešten izvor.

foto: Dragan Kadić

"Pošto dugo ima kuću na moru, Miloš je sebi pre nekoliko godina kupio i čamac kako bi se opuštao na njemu, plovio, a nekada iz zabave išao i da peca. Sada je kao ponosni deka odveo unuke da im pokaže nekoliko predivnih skrivenih plaža na koje može samo da se ode čamcem, a koje su one jako htele da vide", otkrio je izvor.

Niko, međutim, nije mogao da predvidi da će se desiti nezgoda i da deda i unuke neće daleko odmaći.

"Bojana, Aleksandra i Anđelija su se spakovale, ponele sve stvari koje im trebaju za jedan dan van kuće i uputile se sa dekom u avanturu. Nije prošlo ni pet minuta od kada su krenuli, nešto se čudno čulo kod motora i samo su stali. Miloš je zbog devojčica ostao pribran iako mu nije bilo svejedno, pozvao je pomoć i nadao se da će se sve brzo završiti. Drama nije trajala dugo i brzo su se Miloš i deca dokopali kopna, ali devojčice su bile uznemirene tokom celog dana", uverio se reporter na licu mesta, a devojčice više nisu htele da se voze barkom, već su otišle na kupanje na lokalnu plažu.

Kurir.rs/Alo, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja