MARINKOVIĆ NAZVAO KULIĆEVU POREMEĆENOM, PRETIO POLICIJOM, PA JE UVREDIO NJENU MAJKU: Miljana se oglasila i ovako sasula sve ocu svog deteta! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

HAOS

MARINKOVIĆ NAZVAO KULIĆEVU POREMEĆENOM, PRETIO POLICIJOM, PA JE UVREDIO NJENU MAJKU: Miljana se oglasila i ovako sasula sve ocu svog deteta! (FOTO)

Stars -

Miljana Kulić nedavno je dobila prvo dete, a odlučila je da se dečak zove Željko. Ona nije baš u najboljim odnosima sa ocem deteta Ivanom Marinkovićem, a trenutno su odnosi između njih najzategnutiji.

Naime, Ivan Marinković je na svom nalogu na društvenoj mreži Fejsbuk objavio status u kom je napisao kako ga porodica Kulić poziva sa raznih brojeva telefona i da se članovi Miljanine familije predstavljaju kao novinari.

foto: Damir Dervišagić

Kulićeva je na svom zvaničnom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je nekoliko komentara iz Ivanove objave, kao i sam Marinkovićev komentar. Njemu je jedan od pratilaca predložio da napravi dete i Miljaninoj majci Mariji Kulić. Nakon što je Ivan napisao: "Ko zna", Miljanu je to uvredilo zbog čega nije ostala imuna na reči oca njenog deteta.

foto: Printscreen Facebook

"Evo šuglja šta piše o mojoj majci, pa očekuje dobrodošlicu i da ga neko ne psuje. Pošto-poto hoće da bude u centru pažnje, pa kada ga novinari ne zovu, objavljuje svašta na Facebook-u kako bi skrenuo pažnju", napisala je Miljana.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja