LEA SAMO ŠTO NIJE STIGLA: Jovani u 9. mesecu trudnoće muž priredio iznenađenje koje će zauvek pamtiti! PRESLATKO! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ZATO GA VOLI

LEA SAMO ŠTO NIJE STIGLA: Jovani u 9. mesecu trudnoće muž priredio iznenađenje koje će zauvek pamtiti! PRESLATKO! (FOTO)

Stars -

Voditeljka Jovana Milošević (Jeremić), koja je udata za Vojislava Miloševića, ima termin za porođaj 19. avgusta.

Jovana i Vojislav su opremili sobu za devojčicu, kojoj će dati ime Lea, ali i torbu za "hitne slučajeve". Jovana najveći deo dana provodi u zajedničkom stanu, a Vojislav je bio kreativan i odlučio da iznenadi svoju dragu. Na stomaku joj naslikao majmuna.

"U životu je najbitnije pružati i primati ljubav. Moj muž Vojislav Milošević danas je bio kreativan i još jednom je dokazao zašto ga volim najviše na svetu. Uvek u svemu ozbiljan i studiozan, a kreativan i duhovit, današnju zaparu i omorinu je osvežio ovim predivnim crtežom mede. P. S. Nije lavče, ali Bože moj, Lea se nije ljutila već je sve vreme tati slala signale iznutra uzivajući. Zajedno smo prošli kroz ovih devet meseci. Hvala ti na ljubavi i pažnji koju mi u svakom trenutku pružaš", napisala je voditeljka.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track