Najnovije vesti

ĐURIĆEVA SUROVO PROZIVA PORODICU ĐOGANI, TVRDI DA SU LUNU POSLALI U RIJALITI ZBOG NOVCA: Bolje da su mučenicu dobro udali!
Foto: Damir Dervišagić

OSULA PALJBU

ĐURIĆEVA SUROVO PROZIVA PORODICU ĐOGANI, TVRDI DA SU LUNU POSLALI U RIJALITI ZBOG NOVCA: Bolje da su mučenicu dobro udali!

Stars

Rijaliti učesnica Tamara Đurić poznata je oštrom jeziku i iskrenosti, pa nije štedela Lunu Đogani i njenu porodicu o kojoj nema lepo mišljenje.

 

Tamari je degutantno što su Anabela Atijas i Gagi Đogani, kako kaže, "ćerku ubacili u rijaliti da bi preko nje zaradili novac", pa joj je zbog toga porodica Đogani za žaljenje.

 

foto: Damir Dervišagić/Dragan Kadić

"Ja iskreno mislim da je i Luna Đogani, ali i njena porodica, za žaljenje posle svega što su uradili. Meni nisu jasni roditelji koji svoje dete guraju pred kamere i u rijaliti da bi na njemu zarađivali novac", rekla je Tamara koja smatra da bi za Lunu bilo bolje da ju je porodica dobro udala, nego što su je Anabela i Gagi poslali u rijaliti.

 

"Bolje bi im bilo da su je bogato udali ili nešto slično, i obezbedili se na vreme, nego što su radili ovo što su radili. Ja to stvarno ne mogu da razumem. Mučenica Luna je pokazala, pre svega, koliko je nevaspitana i koliko je Anabelu i Gagija bilo briga da je vaspitaju i da brinu o tome u šta će im dete izrastI", rekla je rijaliti zvezda i dodala:

 

foto: Damir Dervišagić

"Degutantno mi je više i da komentarišem, oni su za sva vremena pokazali kakvi su i tu je kraj priče. Ostavili su dete da im se pati deset meseci pred kamerama, podržavali Luninu vezu sa oženjenim muškarcem i sad se odjednom čude kako ih cela nacija mrzi i ne može da ih smisli!", rekla je Đurićeva.

 

Iako je o Kiji do sada davala žestoke izjave, nazvavši je najvećim prevarantom, Tamara kaže da joj je drago što su se Kristina i Slobodan Radanović razveli.

 

"S druge strane, mnogo mi je drago što je Kija ostavila Slobodana i što se razvela jer sam ja neko ko nikako ne prašta i ne prelazi preko prevare", zaključila je Tamara.

 

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Svet, Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...