NATAŠA BEKVALAC I DALJE STREPI ZBOG BIVŠEG MUŽA: Zaštitila se od Luke Lazukića, pa napravila drastičan korak!
Foto: Marina Lopičić

NEĆE DA RIZIKUJE

NATAŠA BEKVALAC I DALJE STREPI ZBOG BIVŠEG MUŽA: Zaštitila se od Luke Lazukića, pa napravila drastičan korak!

Stars -

Pop zvezda Nataša Bekvalac je u poslednjih nekoliko meseci preživela pravi pakao, koji je počeo onog trenutka kada je, prema njenim rečima, dobila batine od supruga Luke Lazukića.

Nakon toga su usledili pozivi od nepoznatih ljudi kojima IT stručnjak duguje pare, a koje je, kako se pisalo u domaćim medijima, trebalo da isplati upravo Nataša, jer do njega nisu mogli da dođu. Situacija koja je dodatno potresla pevačicu bio je momenat kada joj je Lazukićev prijatelj verbalno pretio ispred Centra za socijalni rad i rekao joj da će je "je.ati".

foto: Marina Lopičić

Sve to je Natašu nateralo da ozbiljno razmisli o svojoj bezbednosti, a pored obezbeđenja koje je angažovala da je prati na nastupima, Bekvalčeva je rešila da povuče još jedan drastičan korak. Naime, ona je u dogovoru sa porodicom ugradila alarmni sistem i kamere u svoju novu kuću na imaju Čenej kod Novog Sada.

"Nata još ne može da se izbori sa paklom kroz koji prolazi. Iako deluje kao jaka žena, zapravo je užasno povređena i tužna zbog činjenice da je sebi dopustila da još jednom bude nasamarena od muškarca kom je verovala i kog je volela. Uprkos tome što ima veliku podršku od porodice i prijatelja, koji joj svakodnevno govore da više neće dozvoliti da joj zafali dlaka s glave, ona je rešila da se dodatno osigura", otkriva izvor.

foto: Marina Lopičić

S obzirom na to da se bliži septembar i da njena ćerkica Hana kreće u školu, a da ju je nedavno ispisala iz privatne beogradske u koju je do sada išla, Nata je iznajmila i stan u Novom Sadu. Tako će vikende će provoditi na imaju u Čeneju, dok će preko nedelje biti smeštene u centru, kako bi Hani škola bila što bliža.

"Angažovala je jednu firmu iz Beograda koja se bavi ugradnjom sigurnosnih sistema, pa je u dogovoru sa njima rešila da postavi nekoliko kamera oko svoje kuće u Čeneju, ali i da ugradi alarmni sistem. S obzirom na pretnje koje je donedavno dobijala, ona ne želi da rizikuje da se nešto desi njoj i njenoj porodici. Iako bi mnogi rekli da je takva odluka ishitrena, Nata je čvrsto rešila da se osigura koliko je to u njenoj moći", kaže naš izvor.

Pop zvezda leto provodi u Čeneju, a prijatelji joj svakodnevno dolaze u posetu, pa uživaju u druženjima na bazenu koji Bekvalčeva ima ispred kuće.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/VIP, Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja