Najnovije vesti

MILJANINA BEBA ZARAĐUJE 1.000 EVRA NEDELJNO! Ovako je mali Željko postao dete koje će biti plaćeno VIŠE OD 99% SRBA!
Foto: Damir Dervišagić

VEĆ POSTAO ZVEZDA

MILJANINA BEBA ZARAĐUJE 1.000 EVRA NEDELJNO! Ovako je mali Željko postao dete koje će biti plaćeno VIŠE OD 99% SRBA!

Stars

Miljana Kulić u utorak je potpisala ugovor s televizijom Pink o učešću svog novorođenčeta Željka Kulića u "Zadruzi" po kojem će on zarađivati 1.000 evra nedeljno, saznaje Kurir.

Na ovaj način naslednik rijaliti zvezde, rođen 27. jula, postaće dete koje će najviše zarađivati u Srbiji.

foto: Damir Dervišagić

Odluka o ulasku kontroverzne Nišlijke u drugu sezonu najgledanijeg šou-programa na ovim prostorima doneta je još mesec dana pre finala "Zadruge 1". Tada se nije znalo pod kojim uslovima će Miljana ući u rijaliti, jer je bila u osmom mesecu trudnoće i nije bilo šanse da sina ostavi kod roditelja i da ga ne viđa po nekoliko dana. Sredinom jula saopštila je producentima šoua svoje zahteve za učešće, a njihov odgovor glasio je "ispunićemo sve što tražiš".

To je, prema Kulićkinoj želji, podrazumevalo da njen sin mora da boravi u zasebnim prostorijama, specijalno namenjenim za bebe, da ima sve što mu je potrebno u svakom trenutku, kao i zaradu. Ispostavilo se da je taj honorar i više nego pristojan, pa će maleni Željko Kulić uskoro postati najplaćenije dete u Srbiji.

foto: Damir Dervišagić

"Miljana nije tražila konkretnu sumu, samo je rekla da smatra kako bi sada trebalo da dobija više novca jer ulazi s detetom u rijaliti. Na to smo mi, bez previše razmišljanja, rekli da će Željko nedeljno dobijati 1.000 evra i ona je pristala. Dogovorili smo se o svim detaljima o njihovom ulasku", kaže naš sagovornik sa ružičaste televizije.

foto: Damir Dervišagić

Ukupno će porodica Kulić (Miljana, njena majka Marija i sin Željko) nedeljno zarađivati 4.000 evra. Ako ostanu do samog kraja, a planirano je da druga sezona takođe traje devet meseci, u Niš će se vratiti sa impozantnom sumom novca.

"Potpisali su ugovore kao regularni takmičari, što znači da imaju mogućnost da ostanu do finala. Miljanin i Marijin honorar biće po 1.500 evra. Kada bi njih troje ostali do juna sledeće godine u 'Zadruzi', onda bi zaradili oko 150.000 evra. Na ovaj iznos treba dodati i specijalne nagrade, ako ih budu dobili, koje su namenjene za takmičare koji se najbolje pokažu u rijalitiju", rekao je naš izvor.

Miljana i Marija nisu odgovarali na naše pozive.

Rešila se problema

Izvadila silikone iz usana

Tokom učešća u prvoj sezoni "Zadruge" Kulićeva je više puta rekla da planira da izvadi silikone iz usana jer su preveliki, a prekjuče je to obećanje sprovela u delo. Miljana je u Beogradu posetila jednu privatnu kliniku, gde je urađen zahvat, inače nimalo prijatan. Rijaliti zvezda je posle sat i po izašla iz bolnice, držeći krvavu maramicu preko usta dok joj je ruka drhtala od bolova. Brzo je sela u automobil koji ju je čekao parkiran i odvezla se u pravcu auto-puta za Niš. Narednih dana ona neće smeti ništa da jede niti da konzumira kafu i cigarete, a hraniće se isključivo kašastim napicima pomoću cevčice.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir, Ivan Ercegovčević/ Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...