Najnovije vesti

PETNAEST KANDIDATA U DVOSTRUKOJ IGRI: Mitrović spaja Pinkove zvezde i Zadrugu!
Foto: Zorana Jevtić

Saznajemo

PETNAEST KANDIDATA U DVOSTRUKOJ IGRI: Mitrović spaja Pinkove zvezde i Zadrugu!

Stars

Od 45 takmičara, koliko će ih ući u drugu sezonu "Zadruge", njih 15 biće anonimni, mladi pevači i oni će se iz nedelje u nedelju takmičiti u posebnoj emisiji za naklonost publike, saznaje Kurir.


Trend da učesnici muzičkih takmičenja budu samo brojke, a članovi žirija glavne zvezde, od septembra će pokušati da promene čelnici televizije Pink. Prema njihovoj zamisli, budući pevači imaće priliku da pokažu svoj talenat, karakter i kompletan personaliti tako što će boraviti 24 sata u rijalitiju i na taj način sticati popularnost.

 

foto: Nebojša Mandić

- Prošle godine nismo imali takmičenje "Pinkove zvezde" jer su svi resursi bili podređeni "Zadruzi" i smatrali smo da muzičko takmičenje ne bi dobilo dovoljno prostora. Naši gledaoci su tražili da što više prikazujemo "Zadrugu" i izašli smo im u susret. Pretpostavljamo da će tako biti i u narednoj sezoni, pa smo rešili da spojimo "Pinkove zvezde" s rijalitijem.

 

Biće to jedan zanimljiv program za gledaoce, moći će da prate kako izgleda razvoj jedne muzičke zvezde, pripreme za takmičenje i još mnogo toge. Ovo je samo još jedno u nizu iznenađenja koja pripremamo za naše gledaoce - rekao je naš izvor s ružičaste televizije, dodajući da će žiri u "Pinkovim zvezdama" svake nedelje činiti različiti stručnjaci i poznate ličnosti.

 

Kurir.rs/ Ivan Ercegovčević/ foto: Zorana Jevitć

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...